MEDYA KÖŞESİ

Batuhan Yaşar'dan bomba yazı: Sözcü TV'yi CHP engelliyor

Türkiye gazetesi yazarı Batuhan Yaşar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Sözcü TV’yi RTÜK'teki CHP'lilerin engellediğini söyledikten sonra talimatı kendisinin verip vermediğini sordu.

Batuhan Yaşar'dan bomba yazı: Sözcü TV'yi CHP engelliyor

Sözcü gazetesi uzun süredir Sözcü TV’yi kurmak için çabalıyor. Bu çabanın karşılığını bir türlü alamayan Sözcü TV’yi asıl engelleyenlerin CHP'liler olduğu ortaya çıktı.. 

Türkiye Gazetesi Yazarı Batuhan Yaşar, Sözcü TV’nin RTÜK'ün CHP'li üyeleri tarafından engellendiğini yazdı ve Kılıçdaroğlu'na talimatı verip vermediğini sordu. 

İşte o yazı:

SÖZCÜ TV’Yİ KİM ENGELLİYOR?

Sözcü gazetesi uzun süredir Sözcü TV’yi kurmaya çalışıyor.. Ama RTÜK geçit vermiyor.. AK Parti kontenjanından seçilen RTÜK üyelerinin bu işte bir dahli yok.. Engelleyen CHP’nin RTÜK’e gönderdiği üyeler.. Bu talimatı siz mi verdiniz sayın Kemal Kılıçdaroğlu? Sözcü gazetesinin 1. Sayfasına bakıldığında arada gerginlik olduğu çok net.. Kulislerde tam olarak şunlar söyleniyor: -“Sözcü grubu Kılıçdaroğlu’nun silik, etkisiz ve kıymeti kendinden menkul siyasetinden bıktı..” -“O yüzden erken seçim söylemlerine destek vermiyor, yeni oluşumların güçlenmesini bekliyor..”

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum