GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Batuhan Piatti Zeynioğlu

CNN Türk

Batuhan Piatti Zeynioğlu

Batuhan Piatti Zeynioğlu'nu jüri üyesi olduğu yemek yarışması sayesinde tanımıştı tüm Türkiye. Bir yanda annesi yılların tecrübeli gazetecisi Donetella Piatti'nin varlığı, diğer yandan Batuhan Piatti'nin kendisine "faşist şef" lakabını kazandıran tavırları.

Bize göre o tavırlar televizyon programında dikkat çekmek için yapılan imaj çalışmalarıydı. Sık sık gerginlik yaratarak, yarışmacıları zor şartlarda çalışmaya zorluyor, önüne gelen hiç bir şeyi beğenmiyor, ekranlarda dikkat çeken bir isim haline geliyordu.

Ancak Gazeteciler.com'un sayfalarında defalarca konuk ettiğimiz, haberlerine yer verdiğimiz Batuhan Piatti Zeynioğlu, CNN Türk'te başlayan programı 'Hayat Batuhan'a Güzel' ile çizdiği imajdan hiç de farklı olmadığını da ortaya koydu.

Radikal'den Ümit Buget'e 2 ay önce verdiği röportajda "Konu tüm insanları ilgilendiriyor çünkü yemek, gezmek, keyif çatmak üçlemesini kim sevmez?! Tabii seyredilen yemeğin bitmiş, hazırlanmış hali. Yemeğin hazırlanış bölümünü kimse seyretmiyor! Kimse 30 dakikalık adam gibi yapılmış bir keyif programı için 18 saat çekim yapıldığını bilmiyor, ilgilenmiyor." diyen Batuhan Piatti, programının bu hafta sonu yayımlanan bölümünde İtalya'da 3 Michelin Yıldızı almış bir şefin özel masasından yaptı yayını.

Ne birbirinden mühtiş yemeklerin hazırlanışını anlattı, ne de tatlarının neye benzediğini paylaştı izleyicileriyle.

Sadece, kendisinin oturduğu masanın ne kadar özel olduğunu, paranız dahi olsa onun oturduğu masaya oturamayacağınızı, çünkü bu masaya oturmanın şefi tanımakla ilişkili olduğunu, 3 Michelin Yıldızı almış bir şefin yaptığı yemeklerin ne kadar müthiş olduklarını, ama herkesin bu yemekleri tadamayacağını anlattı durdu.

Yemeklerin ne içindekilerden bahsetti Batuhan Piatti, ne de o yemeklerdeki tatların, kokuların, eklenene baharatların ne anlama geldiğinden... Sadece havasını attı izleyenlere, yetinmedi bir de sonunda "gerekirse kredi çekin, icab ediyorsa İtalya'da bir tek yemek yiyin, ama gelin burayı görün" diye izleyenleriyle dalgasını geçti.

CNN Türk yönetimini değil ama Batuhan Piatti Zeynioğlu'nu kutlamak gerek belki de... Çünkü gerçekten de "Hayat Batuhan'a Güzel" dedirtebiliyor. Üstelik attığı havası da cabası...

Batuhan Piatti Zeynioğlu, Hayat Batuhan'a Güzel programı ile olumsuz anlamıyla bile olsa günün televizyoncusu oldu.


ÇOK OKUNANLAR