REKLAM

Battal Gazi reklam için padişah oldu

Cüneyt Arkın artık Battal Gazi değil, Battal'a kızını vermemek için direnen padişah oldu. İşte o reklam...

Battal Gazi reklam için padişah oldu

GAZETECİLER.COM - Cüneyt Arkın'ın Battal Gazi filmilerinden ilham alan yeni reklam filminde yılların Battal Gazi'si Cüneyt Arkın, Perihan Savaş, Başak Sayan ve Kaan Polat Cüreklibatur iler birlikte rol aldı. Reklam filminde Cüneyt Arkın artık Battal Gazi olarak değil Padişah olarak yer alıyor.

Güner İnşaat'ın Manas Evleri reklamında, padişahı canlandıran Cüneyt Arkın ve sultanı canlandıran Perihan Savaş kızları rolündeki Başak Sayan'ın evlenmesi için zorlu şartlar ortaya sürüyorlar. Bu şartları yerine getiren yeni Battal Gazi'den, padişahın son isteği kızlarını "saraylardan öte bir yerde" yaşatması.

Bu yerin Manas Evleri olduğuna vurgu yapan reklam filmi 3D teknolojisi kullanılarak hazırlanmış. Yedi dakika süren uzun reklam filminde 'Saraylardan öte bir yaşam alanı inşa ediyor' sloganı kullanılıyor.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre bu film sadece bir reklam olmaktan öte çekilecek Battal Gazi serisinin yeni filminin fragmanı niteliğinde. 37 yıl aradan sonra yeniden çekilecek olan filmde Cüneyt Arkın'a oğlu Kaan Polat Cüreklibatur, Perihan Savaş ve Başak Sayan eşlik edecek.

video

ÇOK OKUNANLAR