GÜNDEM

Başvurudan Birkaç Gün Sonra Emekliye 7500 TL Ödeme Yapılıyor! Emekli Maaşı Alanlara Sürpriz Fırsat!

İş Bankası promosyon ödemelerinde adeta çığır açtı. 7500 TL ödemenizi hemen almak istiyorsanız başvuru yapmanız yeterli olacak. 3 yıl taahhüt ile yüksek promosyon imkanı İş Bankası tarafından sunuluyor. Milyonlarca emeklinin merak ettiği promosyon soruları da yanıtlandı. İşte emekli promosyonuna başvurma işlemi...

Başvurudan Birkaç Gün Sonra Emekliye 7500 TL Ödeme Yapılıyor! Emekli Maaşı Alanlara Sürpriz Fırsat!

Emekli maaşı alan pek çok vatandaş kampanya dahilinde fazladan 7500 TL'lik ödeme alabilir. Ek olarak kazanç elde etmek isteyenlerin tercihi ise promosyonlar oldu. Milyonlarca emekli vatandaş, promosyon ödemelerinden nasıl faydalanabileceğini araştırıyor. Eğer İş Bankası'nın güncel tekliflerini değerlendirirseniz, 7500 TL'ye kadar ödeme alabilirsiniz. Üstelik bu ödeme miktarı pek çok bankanın ortalamasının üzerindedir. Dolayısıyla emekli promosyonuyla ilgili nasıl başvuru yapabileceğiniz ne kadar ödeme alabileceğiniz konuları üzerinden geçiş yapalım.

İş Bankası Kaç TL Emekli Promosyonu Veriyor?

İş Bankası'nın vermiş olduğu emekli promosyonu maaşınıza göre değişkenlik göstermektedir. Aşağıdaki listeyi inceleyerek sizler de detaylara erişim sağlayabilirsiniz:
3.500 TL altında emekli maaş alan müşteriler: 4.500 TL
3.500 TL – 7.500 TL arasında emekli maaş alan müşteriler: 5.250 TL
7.500 TL – 10.000 TL arasında emekli maaş alan müşteriler: 6.750 TL
10.000 TL ve üzerinde emekli maaş alan müşteriler: 7.500 TL

Promosyon Başvurusunda Bulunmak Kolay!

İş Bankası'nın emekli promosyonundan yararlanmak için başvuruda bulunmak istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit. İş Bankası şubesine giderek herhangi bir teknik bilgiye hakim olmadan promosyon işlemlerini başlatabilirsiniz. 3 yıllık taahhüt ile birlikte promosyon ödemenizi birkaç gün içerisinde almanız mümkündür.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar