GÜNDEM

Başvuru Yapanlar 200 Bin TL Kredisini Gelip Alıyor! Kredide Limitler İyice Arttı!

Fibabanka'nın güncel kredi fırsatları açıklandı. Başvuru yapanlar kredisini hemen alacak. 200 bin TL kredide düşük faiz oranı ve yüksek vade güvencesi sunuluyor. Banka, aldığı kararla kredi üst limitini artırdı. İşte acil nakite sıkışanlar için çözüm önerisi...

Başvuru Yapanlar 200 Bin TL Kredisini Gelip Alıyor! Kredide Limitler İyice Arttı!

Krediye ihtiyaç duyan vatandaşlar, hem faiz oranı düşük olan hem de kısa sürede kredi verecek bankaları araştırıyor. Siz de başvuru yaparsanız kısa süre içerisinde ödemenizi alabilirsiniz. Bu detayla birlikte Fibabanka'nın fırsatlarını paylaşalım.

Kredi Üst Limiti Artırıldı

Fibabanka, kredide üst limiti artırdı. 250 bin TL'ye varan kredi çekebilirsiniz. Üstelik öyle faiz oranları ile kredi veriliyor ki duyunca şaşıracaksınız. Vade oranlarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapıldı:

“50.000 TL ve altındaki kredi kullanımları için maksimum vade 36 ay, 50.001 TL-100.000 TL arası kullandırımlar için maksimum vade 24 ay, 100.001 TL ve üzeri kullandırımlar için maksimum vade 12 aydır.”

%1,92'den Başlayan Faizler!

Fibabanka, ihtiyaç kredisinde faiz oranlarını iyice düşürme kararı aldı. 0,99 oranında verilen faizleirn yanı sıra ihtiyaç kredisinde %1,92'den başlayan faiz ile kredi verilecek. Bu kararın hemen ardından müşterilerin kredi paketlerine ilgi gösterdiği de belirtiliyor.

200 Bin TL Kredi Başvuru Şartları

Fibabanka 200 bin TL ihtiyaç kredisi için başvuru şartları aşağıda yer almaktadır. Bankanın şubeden şubeye değişkenlik gösterebilecek belge talebi veya daha farklı şartları olabilir:

- TC Vatandaşı Olmak
- 18 yaş üstünde olmak
- Gelirinizi kanıtlayabilme şartları temel olarak bilinmektedir.

Şartlara ilişkin daha fazla detay elde etmek isterseniz Fibabanka'nın resmi internet sitesi veya mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Banka şubesini de ziyaret ederek merak ettiklerinizi öğrenmeniz mümkündür.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar