GÜNDEM

Barış Yarkadaş'tan Abdulkadir Selvi'ye 'Günün Utanç Yazısı' ithamı

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde İstanbul seçimlerine damgasını vuran 'Her şey çok güzel olacak' sözlerini hatırlatarak herhangi bir imada bulunmadığını belirtip, 15 Temmuz gecesi Ömer Faruk Harmancı'nın, Hulusi Akar'a darbe bildirisini imzalaması durumunda her şeyin güzel olacağı sözlerine değindi. Gazeteci Barış Yarkadaş da Selvi'ye cevaben 'Günün Utanç Yazısı yine Abdulkadir Selvi'den' şeklinde paylaşım yaptı.

Barış Yarkadaş'tan Abdulkadir Selvi'ye 'Günün Utanç Yazısı' ithamı

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi,bugün kaleme aldığı köşesinde İstanbul seçimleri esnasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "Her şey çok güzel olacak" diyen Berkay isimli bir gencin sözlerini hatırlattı. Herhangi bir imada bulunmak istemediğini belirten Selvi, sözlerine şu şekilde devam etti  "Ama 15 Temmuz gecesi Mehmet Dişli’nin “Başıma geç, Kenan Evren ol” teklifine sert tepki gösteren Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar darbeciler tarafından derdest edilmişti. Hulusi Akar orada da darbecilere yaptıklarının yanlış olduğunu ve başarısız olacaklarını söylüyor. Bunun üzerine Ömer Faruk Harmancı darbe bildirisini uzatıp “Bunu okuyun, imzalayın. Her şey güzel olacak” diyor. Akar imza atmıyor ve “Kendinizi ne zannediyorsunuz, siz kimsiniz, başınız kim, kıçınız kim. Yeterince batağa saplandınız, hiç olmazsa bir erkeklik gösterip burada kesin” diye  tepki gösteriyor. Tabi işin sonunda  her şey güzel oluyor ama darbeciler açısından değil."

Gazeteci Barış Yarkadaş ise; Abdulkadir Selvi'ye tepki olarak twitter hesabından paylaşım yaptı ve şu ifadelere yer verdi "Günün UTANÇ yazısı yine Abdülkadir Selvi'den... AKP'ye yaranabilmek için ne yapacağını şaşırmış. Yazıyı okurken, Selvi'nin yerine utandım. CHP ve İmamoğlu'nu kötüleyebilmek için 15 yaşındaki Berkay'ın sözlerini bile FETÖ'ye bağlamış... İnsanda bir parça da olsa utanma olur!"

İşte Barış Yarkadaş'ın o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar