GÜNDEM

Barış Yarkadaş, iğrenç olayı ve sonrasını canlı yayında anlattı: Yavşakça ilişkileri deşifre ettim

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı'nın iğrenç tecavüz olayını ve sonrasında yaşananları canlı yayında anlattı. Yarkadaş, kendisini şov yapmakla itham eden Canan Kaftancıoğlu'na ve CHP yönetimine sert sözlerle yüklendi.

Barış Yarkadaş, iğrenç olayı ve sonrasını canlı yayında anlattı: Yavşakça ilişkileri deşifre ettim

CHP'deki taciz olayı tartışılmaya devam ediyor. Konunun ana muhatabı olan ve taciz olayına ses çıkardığı için Canan Kaftancıoğlu'nun ithamlarına muhatap olan Barış Yarkadaş, TV100'de Sağlı Sollu programında konuştu.

Yarkadaş, Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı'nın 23 yaşındaki genç bir kıza uyguladığı cinsel saldırıyı anlattı. Kendisine gelen iddialar üzerine tweet attığını söyleyen Barış Yarkadaş, cinsel saldırıyı gerçekleştiren kişiye "Şerefsiz, adi, namussuz" ifadelerini kullandı.

Yarkadaş, attığı tweetlere gelen yorumlardan yola çıkarak kendisine "şov yapıyor" diyen Canan Kaftancıoğlu'na sert tepki gösterdi.

KILIÇDAROĞLU'NA ÇAĞRI

Yarkadaş, "Yavşakça ilişkileri ortaya çıkardım" dedi ve Canan Kaftancıoğlu'nun yaşanan taciz olaylarının üzerini örtmek istediğini söyledi. Ardındansa Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunarak olaya el atması çağrısında bulundu.

CAN ATAKLI'YA YOLLU TEPKİSİ

Hadi Özışık ise olayın ardından yayın yapan ve tacize uğrayan kadınlarla ilgili "Yollu" ifadesini kullanan Can Ataklı'ya çok sert tepki gösterdi. Merdan Yanardağ'ın Can Ataklı'yı o sözlerin ardından kapının önüne koyması gerektiğini belirtti.

GÜRSEL TEKİN'DEN BARIŞ YARKADAŞ'A: GURUR DUYUYORUM?

Yarkadaş ayrıca CHP'den kendisini sadece Gürsel Tekin'in aradığını ve "Seninle aynı partide olduğum için gurur duyuyorum" dediğini aktardı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum