GÜNDEM

Barış Tünay Televizyon Yayıncıları Derneği Başkanı oldu

Televizyon Yayıncıları Derneği'nin olağan genel kurulu yapıldı. Yeni başkan ve yönetim kurulu seçildi... İşte yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri...

Barış Tünay Televizyon Yayıncıları Derneği Başkanı oldu

Televizyon Yayıncıları Derneği (TVYD), Dedeman Otel’de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısında yeni başkanını belirledi.

TVYD’de başkanlık görevini bundan sonra Kanal D Genel Müdürü Barış Tünay yürütecek.

Tünay, başkanlık görevini Baran Sevişoğlu’ndan devraldı. 

Turkuvaz Medya Hukuk Grubu Başkanı Fatih Savaş da TVYD Genel Sekreterliği görevine seçildi.

BARIŞ TÜNAY OY BİRLİĞİYLE SEÇİLDİ

Televizyon Yayıncıları Derneği'nden yapılan açıklamada "15.06.2017 Tarihinde gerçekleştirilmiş olan Olağan Genel Kurul toplantımız neticesinde yapılan ilk Yönetim Kurulu Toplantımızda oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanlığına Kanal D Genel Müdürü Sn.Barış Tünay, Genel Sekreterliğe Turkuvaz Medya Grubu Hukuk Grup Başkanı Sn.Fatih Savaş ve Saymanlığa Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Sn. Ali Can Türkoğlu seçilmişlerdir.

2015-2017 dönem yönetimi Başkanı Sn. Baran Şevişoğlu, Genel Sekreter Sn. Mustafa Alpay Güler ve Sayman Sn. Fatih Savaş''a emekleri ve desteklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız" denildi.

BARIŞ TÜNAY KİMDİR?

Barış Tünay kimdir? Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Barış Tünay, 1992-1995 yılları arasında Denet Yeminli Mali Müşavirlik şirketinde denetçi olarak iş hayatına başladı. Ardından 1996-2001 yılları arasında Show TV Mali Kontrol bölümünde görev aldıktan sonra, 2001 yılında kuruluş çalışmalarında bizzat rol aldığı Skytürk kanalının Genel Müdürlüğü görevini, 2011 yılına kadar başarı ile sürdürdü. Çalışma hayatına, Şubat 2011’de CNNTÜRK Genel Müdürlüğü görevi ile devam ettikten sonra, Ocak 2016 itibari ile Kanal D Genel Müdürü olan Barış Tünay, evli ve Bade adında bir kız çocuğu babasıdır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar