GÜNDEM

Bankaya gitmeden 70 bin TL ödeme alacaksınız! Banka açıklama yaptı ve oturduğunuz yerden başvuru yapın!

Türkiye’de dijital bankacılık sektörünün öncülerinden Enpara müşterilerine büyük avantaj sağlayacak bir kredi kampanyası daha başlattı. İnternet üzerinden başvuru yapanlara Enpara’dan kefilsiz belgesiz anında 70 bin TL kredi veriliyor…

Bankaya gitmeden 70 bin TL ödeme alacaksınız! Banka açıklama yaptı ve oturduğunuz yerden başvuru yapın!

İhtiyaç kredisi çekmek için bankaların fırsatlarını ve kampanyalarını yakından takip edenlere müjdeli haber geldi. İnternet üzerinden dijital bankacılık hizmetleri veren Enpara yine tüm dikkatleri üzerine çeken bir ihtiyaç kredisi kampanyası ile sektörde ses getirdi. Müşteri sayısını her geçen gün artıran banka, bu sefer de acil nakit ihtiyacı olan ve borçlarını zamanında kapatmayı isteyen müşterilerini sevindirdi.

Dijital bankacılık alanında özellikle e-mevduat hesaplarında yüksek faiz oranları vermesiyle bilinen Enpara, bu sefer kredi kampanyası ile gündeme geldi. Enpara bireysel müşterilerine 70 bin TL’ye kadar kefilsiz, belgesiz ve evraksız ihtiyaç kredisi veriyor. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren Enpara’da hayallerinizdeki gibi kaliteli bankacılık hizmeti alarak acil nakit ihtiyaçlarınızı anında karşılayabileceğiniz seçenekleri bulabilirsiniz.

Enpara 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu

İnternet kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayan dijital bankacılık işlemlerinde Enpara öne çıkıyor. Daha önceden müşterilerine düşük limitlerde kredi veren Enpara bu sefer 70 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu krediden yararlanmak için kredi başvurusu yapan kişinin Enpara mevduat hesabına sahip olan bir müşteri olması gerekiyor. Banka müşterisi olan kişiler, Enpara mobil uygulaması üzerinden giriş yaparak 70 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyor.

Enpara 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi Özellikleri

Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Enpara, yeni müşterilerine de 70 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanma fırsatı sunuyor. Mobil uygulama üzerinden yapılan Enpara ihtiyaç kredisi başvurusu onaylanması halinde en yakın zamanda müşteri temsilcisi ev adresinize gelerek kredi kullanım işlemlerini yapabiliyor. Türkiye’nin en popüler dijital bankalarından Enpara 70 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasında 36 ay vade seçenekleri sunuyor. Kredinin faiz oranları ise Enpara müşterisinin kredi notuna göre değişiklik gösterebildiği için başvurudan sonra belli oluyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar