GÜNDEM

Bankamatik kartınıza 30 bin TL ödeme yapılacak: Son dakika olarak "O Banka" açıkladı

Bankamatik kartı hesabı üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek nakit, kullanabileceğiniz kampanya hazırlandı. 30000 TL 36 ay vadeli ödeme alabilirsiniz.

Bankamatik kartınıza 30 bin TL ödeme yapılacak: Son dakika olarak "O Banka" açıkladı

Acil ihtiyacınızın olması durumunda ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla birlikte kredi ödemeleri gerçekleştirecek olan bankanın resmi internet sitesi üzerinden duyurusu paylaşıldı. Denizbank tarafından yapılan bu kampanyada, bankamatik kartı hesabı üzerinden 30000 TL kadar ödeme alabilirsiniz. Denizbank, İhtiyaç Kredisi kampanyasında, başvurularını gerçekleştirerek, kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşların belirtilen politikalar dahilinde ödemeleri hızlı bir şekilde verilmektedir. 

Denizbank, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilerin, 18 yaşından büyük olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması durumunda gelir belgesiz verilecek olan 30000 TL kredi kampanyasına katılması mümkün olacaktır. Bankamatik kartı banka üzerinde olan tüm vatandaşlar, gelir belgesiz ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa banka müşterisi olması halinde kredi ödemelerini uygun faizlerle hemen gerçekleştirebilirler. 

Acil ihtiyacınızın olması durumunda, Denizbank üzerinden verilecek olan kredi kampanyasına katılarak sizlerde başvurunuzu yapabilir ve ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Denizbank, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden de işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilir ve kredinizi hızlı bir şekilde hemen aynı gün içinde kullanabilirsiniz. 

SMS KREDİ

Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak, başvuru yapmak istiyorsanız, 32 80 numarası olan cebimde kredi kampanyasına katılmak için cep telefonunuzun mesaj kısmına girdikten sonra kredim TC kimlik ve doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazdıktan sonra göndermeniz yeterli olacaktır. Denizbank hesabınızın olması durumunda kredi başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde de ihtiyaç kredisi başvurusu yapılacak ve onaylanan krediler, hesaplara yatırılarak kullandırılacaktır. Sms ile kredi başvurusunu gerçekleştirecek olan vatandaşların banka müşterisi olması durumunda mobil uygulamalar üzerinden kredi ödemeleri gerçekleştirilir ve bu şekilde kredi kullanmalarına olanak sağlanmaktadır. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum