GÜNDEM

Bankalar Promosyonlarda Düzenleme Yapacak! Yeni Promosyonlar 15 bin TL'yi Geçecek! Emekli Promosyonuna Ne Kadar Zam Yapılacak?

Emeklilere verilen promosyon ödemelerindeki son dakika gelişmelerini aktaralım. Özellikle de yeni promosyonun 15 bin TL'ye kadar çıkacağı da iddia edildi. Listede Akbank, ING Bank, Denizbank, Yapı Kredi ve Garanti BBVA gibi bankalar bulunuyor.

Bankalar Promosyonlarda Düzenleme Yapacak! Yeni Promosyonlar 15 bin TL'yi Geçecek! Emekli Promosyonuna Ne Kadar Zam Yapılacak?

Bankaların emekli müşterilerine vermekte olduğu promosyon ödemelerine ilişkin merak edilenler aktarıldı. Son dönemde büyük dikkat çekmekte olan Akbank, ING Bank, Garanti BBVA, Yapı Kredi, Denizbank ve diğer bankalardan kaç TL'lik kredi teklifi geleceği ise yanıt bulmak üzere.

Promosyon Kaç TL'ye Ulaşacak?

Bankaların promosyon ödemeleri kaç TL'ye çıkacak merak konusu haline geldi. Özellilkle de en yüksek emekli promosyonunun 8500 TL civarında olması nedeniyle emekliler bu sorunun yanıtını arıyor. Bu aydan itibaren, eğer SGK ile yeni bir sözleşme imzalanır ise emekli promosyonları rekor seviyeye ulaşabilir.

Beklentiler 15 Bin TL Seviyesinde!

Yeni promosyonların 15 bin TL seviyesine ulaşması mümkün mü? Henüz net bir açıklama yapılmamasıyla birlikte, emeklilerin maaşlarına göre böyle bir promosyon ödemesi almasına da sıcak bakılıyor. Yine de son karar bankalar ve SGK'dan gelecektir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar