GÜNDEM

Bankalar Promosyonda Sınır Tanımıyor! 2023 Mart'ta Promosyonlar 25 bin TL'yi Geçti!

Kurum ve kuruluşlarda çalışanlar için ödenen promosyon iyice arttı. Banka ile sözleşme imzalayan kurum, 25 bin TL'den daha fazla ödeme alacak. Her personele bu ödemenin yapılacağı ve 3 yıllık taahhüt imzalandığı belirtildi.

Bankalar Promosyonda Sınır Tanımıyor! 2023 Mart'ta Promosyonlar 25 bin TL'yi Geçti!

Promosyon ödemeleri konusunda hem emeklilere hem de çalışanlara büyük kolaylık sağlanıyor. Emekliler, çalışanlara göre nispeten daha düşük ödeme almakta. Peki çalışanlara kaç TL'lik ödeme yapılması üzere promosyon anlaşması imzalandı?

27 bin TL Personel Sözleşmesi İmzalandı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklama ile personellerine ödenecek promosyon için detay verdi. Resmi açıklamada banka ile anlaşma sağlandığı ve promosyon sözleşmesinin imzalandığı belirtildi. Bu doğrultuda genel müdüre teşekkür edildi. Bankaların son zamanlarda promosyonlar için bu kadar artış yapması ise şaşırtıyor. İşte o açıklama:

‘’DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin’in girişimleri ile 2023’ten geçerli olmak üzere 3 yıl için personelin hesabına 27 bin TL tek seferde yatırılacak. 2022 yılı için ödenen 8.500 TL ise, İade edilmeyecek. Promosyonların hesaplara yatırılma tarihi ise, önümüzdeki günlerde protokolün imzalanması sonrasında açıklanacak. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreçte; promosyonları güncelleyerek özellikle deprem bölgelerindeki personelin ihtiyaçlarının karşılamasına katkıda bulunan Genel Müdürümüz Sn. Hüseyin Keskin’e ve DHMİ Yöneticilerine DHMİ Personeli ve üyelerimiz adına teşekkür ederiz.’’

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar