GÜNDEM

Bankadan 26 bin TL Promosyon Duyurusu Geldi! Personellere Yüksek Ödeme Yapılacak!

Banka ile TSK'nın yapmış olduğu protokollü anlaşmaya göre 26 bin TL promosyon ödenecek. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin son dakika açıklaması büyük ses getirdi. Detaylarıyla birlikte promosyon hakkında sizlere bilgi veriyoruz. 2023 yılında TSK personelinin alacağı promosyon hakkında resmi açıklama yapıldı.

Bankadan 26 bin TL Promosyon Duyurusu Geldi! Personellere Yüksek Ödeme Yapılacak!

Banka, personellere sağladığı ödeme planı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye Vakıflar Bankası, Türk Silahlı Kuvvetleri personellerine yüksek miktarda promosyon ödeyecek. Rekor oranındaki promosyon ödemesi için nasıl bir duyuru yapıldı? Emeklilere sağlanan promosyonların yanı sıra personellerin toplu şekilde aldığı promosyon ödemeleri de ön plana çıkıyor. Bu doğrultuda detaylar aşağıa yer almaktadır.

TSK Personellerine 26 bin TL Promosyon!

Yapılan açıklamada Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mensup personellerin 3 yıl için alacağı promosyon miktarı 26 bin TL olarak belirlenmişti. Protokol imzası da yapılmıştır.

Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O ile 1 Ocak 2023 31 Aralık 2025 tarihleri arasında uygulanmak üzere protokol imzalanmıştır. Yapılan açıklamaya göre TSK personeline 3 yıl için tek seferde 26 Bin lira toplu promosyon ödemesi gerçekleştirileceği yönündedir."

2023 Yılında Promosyonlar Artıyor!

Promosyonlar 2023 yılında gittikçe artmakta. Kurum ve kuruluşların bankalarla yaptığı anlaşmalar neticesinde personellerine daha fazla ödeme imkanı sunduğu belirtiliyor. Bununla birlikte promosyon ödemelerindeki son dakika gelişmeleri de ortaya çıktı. Emeklilere sağlanan promosyon imkanının çok daha fazlası personeller için sağlanmakta.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar