GÜNDEM

Banka müşterisi olanlara uyarı verildi; İşlem yapmanız gerekiyor

Banka müşterisi olanlara uyarı verildi; İşlem yapmanız gerekiyor

Banka müşterisi olanlara uyarı verildi; İşlem yapmanız gerekiyor

Denizbank yapmış olduğu yeni duyuruda kendi banka hesabı olan tüm vatandaşlara banka müşterisi olmaları durumunda işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bir kampanya hazırladığını ve bu kredi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler gerçekleştireceğini açıkladı. Denizbank banka müşterisi olan vatandaşlar için gerçekleştirdiği bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanacak olan vatandaşlara belirli şartlara uygun olarak Kredi ödemeleri gerçekleştirilecek ve 3 ay ertelemeli olarak ihtiyaç kredisi kullandırılacaktır. Denizbank ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız şubelere gitmeden de işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabileceğiniz internet bankacılığı uygulaması ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak denediğiniz limitlerde tüketici kredisi kullanabilirsiniz...

Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar Bu bankanın uyguladığı Kredi politikalarına da uygun bir müşteri olması durumunda işlem yapabilirler ve kredi kullanabilmektedirler. Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve başvuru şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsunuz işlemlerinizi şubelere gitmeden yapabilmeniz için öncelikli olarak banka müşterisi olan vatandaşlar internet şifresi oluşturarak bankadan mobil uygulaması ile birlikte kredi kullanabilmektedirler. Denizbank mobil uygulaması üzerinden verilecek olan tüm kredilerde başvuru şartlarına uygun olan vatandaşlar hızlı bir şekilde ödeme alabilecekler ve bu kredileri masrafsız gelir belgesiz olarak kendi hesaplarına yatırabileceklerdir.

Denizbank sadece kendi banka müşterilerine vereceği ₺50.000 kredilerde aynı zamanda 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak kredi işlemleri gerçekleştirirken nakit ihtiyacı olan vatandaşların uygun faizlerle kredi alabilmeleri için de daha uygun faizlerle internet üzerinden kredi imkanı sağlıyor. sigortalı olarak çalışan ve emekli olan tüm vatandaşlar başvurularını gerçekleştirerek Denizbank üzerinden yapılan bu Kredi kampanyasına katılabilmektedirler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar