GÜNDEM

Banka Mobil Uygulamasını İndirenlere 10 Bin TL Ödemeleri Başladı! Üstelik Faiz Bile İstenmiyor!

Denizbank'ın mobil uygulamasını indirenlere nakit avans için müjdeli haber verildi. 10 bin TL ödemede faiz istenmeyecek. İhtiyaç kredisi için araştırma yapanların yeni yöntemi bu olacak. Banka, yeni müşteri kazanmak için harekete geçti.

Banka Mobil Uygulamasını İndirenlere 10 Bin TL Ödemeleri Başladı! Üstelik Faiz Bile İstenmiyor!

Bankanın mobil uygulaması üzerinden işlem sağlayan müşteriler için önemli bir fırsat sunulacak. Denizbank, yine ses getirecek bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde çeşitli detaylara yer verildi. Buna göre bizleri hangi gelişmeler bekliyor? Son zamanlara damgasını vuran bankanın faizsiz 10 bin TL'lik nakit avans vereceği öğrenildi.

Faizsiz Nakit Avans Fırsatı!

Bankadan gelen haberle birlikte faizsiz nakit avans müjdesi açıklandı. Eğer sizler de aylarca sıfır faizli kredi ödeme gibi bir niyetiniz var ise bunu değerlendirebilirsiniz. Öncelikli olarak mobil uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Sonrasında ise Denizbank'a ilk defa kayıt olmalı ve banka müşterisi olmak için işlem yapmalısınız. Bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan ve başvurusu kabul edilen kişilere yeni bir hak doğuyor.

10 Bin TL Verilecek!

İhtiyaç kredisi için araştırma yapanlara ilaç gibi gelecek 10 bin TL'lik nakit avans veriliyor. Böylelikle kredi çekmişcesine kullanım sağlayabilirsiniz. Genel olarak nakit avansın faiz oranı bir noktada yüksek olur. Ancak bu kampanya boyunca faiz oranı düşük tutulmakla birlikte kullanıcılara önemli fırsatlar sağlanıyor.

Başvuru Nasıl Yapılacak?

Nakit avans başvurusu için öncelikli olarak bireysel kredi kartı müşterisi haline gelmelisiniz. Sonrasında ise bireysel kredi kartı aracılığı ile nakit avansınızı sıfır faiz ile kullanım imkanı sağlayacaksınız.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar