GÜNDEM

Banka hesabına ödeme: TC kimlik numarası üzerinden 60000 TL ödeme alın,

Banka hesabına ödeme: TC kimlik numarası üzerinden 60000 TL ödeme alın,

Banka hesabına ödeme: TC kimlik numarası üzerinden 60000 TL ödeme alın,

₺60.000 nakit kredi kullanıp ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşları için yapılan bu ihtiyaç kredisi yeni kampanya olarak vatandaşlara sunuldu ve nakit kredi kullanmanıza olanak sağlanarak Kredi ödemelerinizi yaparak işlemlerinizi yapabileceğiniz bir kampanya haline geldi. 60.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara Akbank tarafından yapılan Bu kampanyada t.c kimlik numaranız üzerinden yapılan sorgulama sonrasında 24 ay vadeli kredi ödemesi verilecek ve bu krediler banka hesaplarına yatırılarak bankalardan hızlı bir şekilde kullandırılacaktır.

Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar banka müşterileri olmaları durumunda işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalara katılarak diledikleri zaman bankadan kredi ödemesi alabilecekler ve başvurularını gerçekleştirerek SMS ile de diledikleri zaman hesaplarına ödeme yatırabileceklerdir. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu t.c kimlik numarası üzerinden yapılan sorgulama sonrasında vatandaşlara hemen aynı gün içinde verilir ve kredi ödemeleri vatandaşların hesaplarına yatırılarak kullanmaktadır.

Akbank 60.000 TL 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi vereceği tüm müşterilere 5 dakika içerisinde sonuç vereceğini açıkladı. Akbank ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar 24 ay vadeli Kredi kampanyasına katılmak istiyorlarsa 3 ay ertelemeli bu Kredi kampanyalarına katılarak diledikleri zaman ödeme alabilmektedirler. kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız.

Akbank hesabı olanlar ise, bankaya gitmelerine gerek kalmadan ödeme alacaklar. Akbank direkt uygulaması üzerinden başvuru yapacak ve kredi ödemelerini hesaplarınıza atacaksınız.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar