GÜNDEM

Banka Faizleri İyice İndirdi: Acil Nakite Sıkışanlar da Başvuru Yapabilecek! Düşük Faizli Kredide Son Fırsatlar!

Bankanın güncel faizleri tek tek ortaya çıkıyor. Acil olarak nakit ihtiyacınız var ise hemen başvurun ve yüksek miktarda kredinizi hemen çekin. Vade ve faiz oranı şartları da belli oldu. Denizbank'tan TC kimlik ile kredi çekme avantajı sunuluyor. Banka kaç TL kredi verecek?

Banka Faizleri İyice İndirdi: Acil Nakite Sıkışanlar da Başvuru Yapabilecek! Düşük Faizli Kredide Son Fırsatlar!

Bankanın güncel kredi fırsatlarıyla ilgili açıklama geldi. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken Denizbank, önemli bir duyuruda bulundu. Bununla birlikte faiz oranı, vade sayısı ve kredi miktarı gibi detaylar da açıklığa kavuştu. Banka, faiz oranlarını düşürmesi sonrasında müşterilerine daha kaliteli kampanyalar sunmaya başladı.

Faiz Oranlarında Değişiklik!

Denizbank, resmi açıklamasında 1,79'den başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçeneğinden söz etti. Bu gelişmenin yanı sıra bankanın yüksek miktarlarda ihtiyaç kredisi verdiği biliniyor. Acilen nakite sıkıştıysanız ve bir şekilde ihtiyaç kredisi çekmeniz gerekiyorsa Denizbank'ı tercih edebileceksiniz.

100 Bin TL Kredide Şartlar Açıklandı!

Banka, başvurusu kabul edilen vatandaşların nüfus cüzdanı ile de kredisini rahatlıkla çekebileceğini vurguladı. 3 bin TL'ye kadar olan kredilerde 1,79 faiz oranı uygulanırken, 10 bin TL'ye kadar %2,19 ve 100 bin TL'ye kadar ise 2,65 faiz oranında kredi sizleri bekliyor. 50 bin TL'ye kadar olan kredilerde 36 ay ade uygulanırken, 100 bin TL'ye kadar olanlarda 24 ay ve 100 bin TL üstü ise 12 ay vade seçeneği sunulmakta.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar