GÜNDEM

Banka Faizleri İndirme Kararı Aldı! İhtiyaç Kredisi İçin Sıraya Gireceksiniz!

Bankadan gelen faiz indirme kararı sonrasında önemli gelişmeler yaşandı. İhtiyaç kredisi çekmeyi planlıyorsanız elinizi çabuk tutun. Çünkü düşük faiz oranı düşük ve bir o kadar da yüksek miktarlı krediler için duyuru yapıldı. Bankanın bu kampanyası ne zamana kadar sürecek? İşte 100 bin TL'lik kredi müjdesi...

Banka Faizleri İndirme Kararı Aldı! İhtiyaç Kredisi İçin Sıraya Gireceksiniz!

Bankalar, son dönemde faiz indirimleri ile gündeme geliyor. Pek çok banka, faizleri düşürerek ihtiyaç kredisinde müşterilerinin beklentilerini karşılamaya başladı. Hal böyle olunca Türkiye Finans Katılım Bankası'nın güncel kampanyaları gündeme geldi. Faiz oranları ile birlikte vade sayıları da tek tek paylaşıldı.

Kredi Miktarına Göre Değişkenlik Gösteriyor

Çekeceğiniz krediye göre vade sayısı ve beraberinde faiz oranı da değişkenlik gösteriyor. Buna göre kredi seçiminde bulunmanız tavsiye edilmekte. Öte yandan krediyle ilgili merak ettiğiniz farklı bir soru olması durumunda Türkiye Finans Katılım Bankası'nın resmi internet sitesinden de öğrenebilirsiniz. Kredi faizleri ve vade sayıları hakkında da bilgi verelim.

Kredi Faizleri %1,79'dan Başlıyor

İhtiyaç kredisinde faizler %1,79'dan başlamakta. Bununla birlikte kredi kullanmak isteyenler, sigortalı ve sigortasız kredi ödeme seçeneğinin yanı sıra vade sayısıyla beraber ne kadar faiz ödeyeceğini belirleyecek. Sigortalı ve 6 ay vadeli kredi çekmeniz durumunda %1,79 faiz oranında kredi çekebilirsiniz. Sigortalı 12 ay vadeli kredide ise bu faiz oranı %1,89'a çıkıyor. Sigortasız 6 ay vadeli kredi faiz oranı %2,38 olarak belirtildi. Sigortasız 12 ay vadeli kredi ödemesinde ise faiz oranı %2,48 olarak açıklandı.

100 Bin TL Kredi İmkanı!

Türkiye Finans Katılım Bankası üzerinden çekeceğiniz 100 bin TL kredi ile 12 ay vade seçeneğini kullanarak ödemenizi yapabilirsiniz. Bu sayede kredi miktarı arttıkça vade sayısının da tam tersi oranda azaldığı belirtiliyor. 50 bin TL'ye kadar olan kredilerde 36 aya varan vade imkanının sunulduğu bilgisi geldi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar