GÜNDEM

Banka Doğalgaz Faturanıza 300 TL Destek Olacak! Elini Çabuk Tutan Garanti BVVA Müşterisi Oluyor!

Bankanın doğalgaz faturası ödemenize 300 TL'lik destek sağlayacağı öğrenildi. Doğalgaz faturasındaki bu indirimi kaçırmamak için mobil uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Garanti BBVA müşterilerinin doğalgaz faturasını ödemesinde yardımcı oluyor. İşte detaylar...

Banka Doğalgaz Faturanıza 300 TL Destek Olacak! Elini Çabuk Tutan Garanti BVVA Müşterisi Oluyor!

Garanti BBVA, önemli bir kampanya duyurusunda bulundu. Bu duyuruda ise belirli tarihler arasında banka müşterisi olanlar için 300 TL'ye varan doğalgaz yardımı yapılacak. Öte yandan kampanyaya başvuru şartları ve diğer detayları da sizlere iletiyoruz.

Garanti BBVA Mobil'i İndirenler Dikkat!

Garanti BBVA mobil uygulamasını indirerek Müşteri olmak istiyorum seçeneği üzerinden bankanın yeni müşterisi olabilirsiniz. Bu adımdan sonra ise fatura kampanyasına katılmanız daha da kolaylaşacaktır. Kampanyaya 15 Mart - 15 Nisan 2023 tarihleri arasında katılmalısınız. Sonrasında ise bankanın sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz. Faturanızın %20'lik kısmına tekabül edecek şekilde doğalgaz faturası için ödediğiniz miktar iade edilecektir. İlk fatura ödemenizde geçerli olmakla birlikte 300 TL'ye kadar iade sağlanmaktadır.

Doğalgaz Fatura İadesi Kampanya Şartları

Garanti BBVA'nın doğalgaz indirimi ve fatura iadesini kapsayan kampanyasına katılmak isteyenler aşağıdaki şartları karşılamalıdır. Ana koşulların yanı sıra detaylara da hakim olabilmek adına bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. İşte ana şartlar:

"Kampanyaya katılım için ana koşullar; Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlamak ve 15 Mayıs 2023 tarihine kadar Garanti BBVA Mobil’den vadesiz hesaptan veya kredi kartlarından biriyle doğalgaz fatura ödemesi yapmış olmak."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar