GÜNDEM

Banka 31 Mart'a Kadar 10 Bin TL Dağıtıyor! Üstelik Faiz Ödemeniz Gerekmeyecek!

İş Bankası'na gelenler 10 bin TL'lik ödemeyi 31 Mart'a kadar alabilir. Bir an önce İşCep uygulamasını indirin ve faizsiz şekilde nakit avansınızı kullanın. Faiz ödemek istemeyenler ihtiyaç kredisini buradan karşılıyor.

Banka 31 Mart'a Kadar 10 Bin TL Dağıtıyor! Üstelik Faiz Ödemeniz Gerekmeyecek!

Bankanın Mart ayını kapsayan kampanyasında faizsiz nakit avans imkanı sağladığı belirtiliyor. Özellikle de son zamanlarda ihtiyaç kredisi çekmek isteyen pek çok müşterinin bu yönteme başvurduğu ortaya çıktı. İş Bankası'nın 10 bin TL'ye varan nakit avans verdiği öğrenildi.

5 Ay Faizsiz Ödeyebilirsiniz!

Nakit avansınızı çektikten sonra 5 ay vade ile ödemeniz durumunda faizsiz şekilde borcunuzu kapatabiliyorsunuz. Bu da herhangi bir masrafa gerek kalmadan düşük ödeme yapmanızı sağlayacak. İş Bankası'nın güncel kampanyasına nasıl başvuru yapılacağını da hemen söyleyelim.

Mobil Uygulamadan Başvurun!

İş Bankası'na ait mobil uygulamayı indirerek işlem sağlamalısınız İşCep üzerinden müşteri olmak istediğinize yönelik yönergeyi takip edin. Banka müşterisi olduktan sonra ise kredi kartı başvurusunda bulunmanız istenecek. Kredi kartınız üzerinden nakit avans çekebileceksiniz.

Hangi Kredi Kartları İçin Geçerli?

10 bin TL'ye kadar faizsiz nakit avans için geçerli olan kredi kartları paylaşıldı. Bankanın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları üzerinden işlem sağlamalısınız. Aksi halde kampanyadan yararlanamayabilirsiniz. Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart sayılmamaktadır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar