GÜNDEM

Bana yazdırmayınca 'evet' oyları mı artacak?

Ahmet Taşgetiren, kendisine yönelik eleştirilere ve Ethem Sancak'a yapılan "kov" çağrılarına bir kez daha itiraz etti...

Bana yazdırmayınca 'evet' oyları mı artacak?

Star yazarı Ahmet Taşgetiren, bugünkü "Balkon dilini öne taşımak" başlıklı yazısında, iktidara yakın medyada görev yapan bazı isimlerin kendisine yönelik eleştirilerine bir kez daha cevap verdi...

Kendisine yönelik eleştirilerden bunalan Ahmet Taşgetiren, önceki günkü yazısında, "Bazıları, benim de zaman zaman rica - minnet davet edildiğim TV ekranlarından Ethem Sancak'a seslenip 'Niye hala Star'da yazdırıyorsun ki' diye soruyor. Sosyal medya diye bir çamur deryası var zaten, oranın trolleri dolu dizgin" demişti.

Taşgetiren bugünkü "Balkon dilini öne taşımak" başlıklı azısında ise, kendisinin susturulması durumunda evet oylarının artıp artmayacağını sordu.

Taşgetire yazısını da bir notla bitirdi: "Tayyip Bey'le birlikte Abdullah Gül'ü ve Ahmet Davutoğlu'nu sevmek günah değildir."

İşte Ahmet Taşgetiren'in yazısının ilgili ölümü:

BANA SAVAŞ AÇMIŞ BİR ÇEVRE....

Diyelim “Bana savaş açmış bir çevre” neresinde duruyor bu “Evet” kampanyasının? Beni boğunca, beni yazdırmayınca kaç puan gelecek Evet'e? Benim gibi onlarca insan var, hepsi bir çamur odağının boy hedefi... Kim nereye yerleştiriliyor, bir kampanya planlanırken?

Ben derim ki, Tayyip Erdoğan'ın hizmetleri anlatılsın, memleket sevdası anlatılsın, 80 milyona yönelik kuşatıcılığı öne çıkarılsın, “Evet diyen de Hayır diyen de bizimdir” söylemi öne çıksın. Bence düşmanlaştırmaktan çok daha etkili olacaktır. Yine diyorum, evet demokratik sonuç olacaktır ama, yüzde 40'larda “İhanet”le tanımlanan bir “Hayır” Türkiye için sağlık göstergesi olmayacaktır.

Son not: Tayyip Bey'le birlikte Abdullah Gül'ü ve Ahmet Davutoğlu'nu sevmek günah değildir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 4 yorum