GÜNDEM

Bakanlık Yardım Paraları İçin Resmi Açıklama Yaptı! Mart Ayının Ödemeleri Tamamlandı!

Bakanlıktan gelen son dakika açıklamasında ödemelerin hesaplara yattığı vurgulandı. Mart ayında kime ne kadar ödendi? Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, beklenen haberi verdi. Deprem bölgelerindeki çiftçiler için de müjdeli haber duyuruldu.

Bakanlık Yardım Paraları İçin Resmi Açıklama Yaptı! Mart Ayının Ödemeleri Tamamlandı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı ile detayları aktardı. Bakanıktan gelen haber sonrasında çiftçilere kaç TL tarım destek ödemesi yapıldığı belli oldu. Tarımsal destek adı altında verilen yardımlara ilişkin detaylar ortaya çıktı. Çiftçilerin düzenli olarak destek alması ile birlikte üretime daha fazla katkı sunulduğu biliniyor.

Çiftçiye Kaç TL Ödendi?

Bakan Kirişçi, açıklamasında ”Afet bölgesindeki depremzede yetiştiricilerimiz için 1 milyar 364 milyon TL yem desteği başta olmak üzere toplam 1 milyar 438 milyon TL destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz.” ifadesine yer verdi. Mart ayının ödemeleriyle ilgili müjdeli haber de bu sayede duyurulmuş oldu.

Tarım Destek Ödemesi Nasıl Alınır?

Tarım destek ödemelerinin nasıl alınacağına ilişkin bilgi elde etmek isterseniz Tarım ve Orman Bakanlığı resmi internet sitesini ziyaret etmenizi öneririz. Bu sayede hangi belgelere sahip olmanız gerektiği ve aranan şartlara ulaşabilirsiniz. Tarımla uğraşmakta olan çiftçiler, düzenli olarak yardım parası almaktadır. Bakanlıktan ödemelerin gün içerisinde tamamlanacağına dair resmi açıklama geldi. Önümüzdeki ay ödemeler için ise henüz bir tarih verilmiş değil.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar