GÜNDEM

Bakanlık Destek Ödemesi İçin Tarih Verdi: Siz de Bu Destekten Faydalanabilirsiniz! Para Ödemesi Hesaplara Ne Zaman Yatacak?

Bakanlıktan gelen son dakika açıklamasıyla beraber destek paralarının ne zaman hesaba yatırılacağı belli oldu. Geliri düşük aileler bu ödemelerden faydalanabilecek. Üstelik gelir düştükçe ödenecek destek parası da artıyor. İşte yardım parası ödeme tarihine ilişkin son detaylar...

Bakanlık Destek Ödemesi İçin Tarih Verdi: Siz de Bu Destekten Faydalanabilirsiniz! Para Ödemesi Hesaplara Ne Zaman Yatacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yapacağı sosyal destek ile birlikte milyonların dikkatini çekti. Düzenli olarak gerçekleştirilen ödemeler ne zaman hesaplara yatırılıyor? Hesaplarınızı hemen kontrol etmeniz gerekebilir. İşte şartlarıyla birlikte ödeme tablosu ve yapılan son dakika açıklaması...

Ödemeler Mart Ayında Hesaplarda!

Aile Destek Ödemesi kapsamında milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren ödemeye dair bilgiler aktarıldı. Gelir düzeyine göre ödenecek bu ödemelerde şartlar tek tek sıralandı. Üstelik gelirinize göre farklı ödemeler alacaksınız. Hanelerde kişi başına düşen gelir azaldıkça destek paralarının arttığı belirtildi. Detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Aile Destek Ödeme Tablosu

Ödemelerin bir sonraki ayın yapılacak olmasının yanı sıra kimlerin ne kadar ödeme alacağı da merak konusu haline geldi. Eğer hanede kişi başı geliriniz bu seviyelerde ise alacağınız destek paraları da aşağıdaki gibidir:

450 TL ve altı olanlar 1.250 TL,
450 TL üzeri – 911,15 TL ve altı olanlar 1.100 TL,
911,15 TL üzeri – 1372,30 TL ve altı olanlar 950 TL,
1372,30 TL üzeri – 1833,45 TL’den az olanlar 850 TL destek ödemesi alacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum