GÜNDEM

Bakan Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'Saygı Öztürk' cevabı

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı yazıda AK Parti Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve eşi Ali Ayvazoğlu'nu hedef almıştı. Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında Saygı Öztürk'e sahip çıktı ve İçişleri Bakanı'nın özür dilemesi gerektiğini söyledi. Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt geldi.

Bakan Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'Saygı Öztürk' cevabı

Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk, AK Parti Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nun eşi Ali Ayvazoğlu'nun kariyerindeki yükselişi eleştirerek bu yükselişi Bahar Ayvazoğlu'nun konumuna bağlamıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Saygı Öztürk'e "İnsanlık görevimi yapıyorum. Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur #SAYGIsızÖZTÜRK 1- Haysiyet cellatlığı yaptın 2- Şimdi de yalan söylüyorsun. Seni Türkiye’nin tüm namuslu insanlarına şikayet ediyorum". sözleri ile tepki göstermişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Sözcü yazarı Saygı Öztürk'e destek verdi "Saygı Öztürk yazdıysa doğrudur. İçişleri Bakanı'nın, Öztürk'ten özür dilemesi lazım." dedi.

Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'na cevap verdi ve "Arkadaşlık, Saygı'ya "ayıp etmişsin özür dile" demekti. Diyemedin... Bir anneye, kadına iftiraya karşı hep böyle olacağız Özür dilerim..." dedi.

Soylu'nun paylaşımı şu şekilde:

Sayın Kılıçdaroğlu, Özür diliyorum. Taşlıtarla Nazlı Sokak'ta büyüdük biz... Kadın, namus, insan, kavramını; ailemiz, öğretmenimiz, camideki hocamız ve sokağımız öğretti bize... Paraya, yarenliğe, makama, terk etme dediler

Terk etmeyeceğiz... Sizin gibi ve sessiz kalanlar gibi de olmayacağız... Arkadaşlık, Saygı'ya "ayıp etmişsin özür dile" demekti. Diyemedin... Bir anneye, kadına iftiraya karşı hep böyle olacağız Özür dilerim...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum