GÜNCEL

Bakan Soylu ile Barış Atay arasında polemik: 'Sataşıyorsun sonra ağlıyorsun'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Barış Atay arasında sosyal medyada tartışma çıktı. Barış Atay'ın "Oooooh, paralar buralara gidiyormuş ooooooh Süleyman Soylu" paylaşımına Soylu, 'Sataşıyorsun, sonra da ağlıyorsun' şeklinde yanıt verdi.

Bakan Soylu ile Barış Atay arasında polemik: 'Sataşıyorsun sonra ağlıyorsun'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Barış Atay arasında sosyal medyada tartışma çıktı. Barış Atay'ın "Oooooh, paralar buralara gidiyormuş ooooooh Süleyman Soylu" paylaşımına Soylu'dan sert tepki geldi.

Bakan Soylu, "Çirkin yüzün, dilin 21 yaşında ailesinden aldığı üniversite harçlığı hariç işi-geliri olmayan müzikle uğraşan gence dadandı Alçakça iftira ettiğin gibi arabası da yok sadece video çekiminde kullanmış başka gençlerin yapabileceği gibi Sataşıyorsun sonra ağlıyorsun Çukur Barış Atay" ifadelerini kullandı.

BARIŞ ATAY'DAN BAKAN SOYLU'YA YANIT

TİP Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay, Bakan Soylu'ya yanıt verdi. Atay, "Yok bakan efendi. Muhattap sensin. Arabayı öğrenene kadar, odana girip fotoğraf çektirenleri öğrenseydin belki “tanımadığın” her suçluyla anınız olmazdı. Ayrıca, naparsın, tekrar mı saldırtırsın, hesap mı sorarsın? “Sormazsan namert olduğunu söylediğin” hesaba benzemesin!" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar