GÜNCEL

Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Siyasi rant malzemesi değildir

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bilim Kurulu ile ilgili sözlerine sert çıktı. Koca, sosyal medya hesabınban yaptığı açıklamada 'saygılı olun' diyerek sitem ettti.

Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Siyasi rant malzemesi değildir

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Bir de Bilim Kurulu var. Allah aşkına kendinize Bilim Kurulu demeyin ya bilime ayıp, ne dedikleri belli değil. Bilim Kurulu var, hikaye tamamen' sözlerine sitem etti. Koca sosyal medyadan yaptığı paylaşımla,  "Saldırgan bir üslupla bilim insanlarımıza hakaret edilmesini asla kabul etmeyiz. Bilim Kurulu siyasi rant malzemesi değildir. Saygılı olun" dedi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Başından beri salgınla mücadeleyi siyasetten ayırdık. Bilim Kurulumuzun salgın boyunca verdiği emeği görmezden gelerek saldırgan bir üslupla bilim insanlarımıza hakaret edilmesini asla kabul etmeyiz. Bilim Kurulu siyasi rant malzemesi değildir. Saygılı olun.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında şu ifadeleri kullanmıştı: 4 Nisan itibarıyla vaka sayısında ABD’yi geçtik. Bir de Bilim Kurulu var. Allah aşkına kendinize Bilim Kurulu demeyin ya bilime ayıp, ne dedikleri belli değil. Bilim Kurulu var, hikaye tamamen. Orada oturanların hiçbirisinin bilimle ilgisi yoktur. İktidar senin kurallarına uymuyorsa izzet-i ikbal ile çekileceksin. Oturmuşlar oraya, Bilim Kurulu ayrı, Sağlık Bakanı ayrı yerden çalıyor, Saray ise kaç kişi ölürse ölsün diyor. Kontrolü tamamen kaybetmişler ve devleti yönetemiyorlar. Sadece tek düşündükleri koltukları.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum