GÜNDEM

Bakan Fahrettin Koca'dan Özür Açıklaması Geldi! Sağlık Bakanı Neden Videoyu Kaldırdı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yayınladığı videoyu kaldırdı ve özür açıklamasında bulundu. Kullanıcıların yoğun tepki gösterdiği videoda ne vardı? Videoyu kaldırma nedeni ise sonradan ortaya çıktı. İşte Bakan Koca'nın son dakika açıklaması...

Bakan Fahrettin Koca'dan Özür Açıklaması Geldi! Sağlık Bakanı Neden Videoyu Kaldırdı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın özür açıklaması gündem oldu. Depremler meydana geldiği günden bu yana on binlerce vatandaşımızı kaybettik. Enkaz altında kalanlar için yapılan arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra gıda, barınma ve çeşitli desteklerin sunulduğu biliniyor. Devlet, bu konuda tüm imkanlarını kullanmakta. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın iki gün öncesinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ise dikkat çekti.

Video Büyük Tepkiye Neden Oldu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olduğu video, kullanıcıların tepkisi ile karşılaştı. Bu gelişme neticesinde videonun iki gün sonra kaldırıldığı öğrenildi. Videoda deprem bölgelerini ziyaret eden Bakan, aynı zamanda depremzedeler ile de iletişim kuruyordu.

Özür Açıklamasını Yaptı!

Bakan Koca, videoyu kaldırdıktan sonra bir açıklama yayınladı. Özür açıklamasında "1 dakika 53 saniye için özür dilerim. İki gün önce sosyal medyamızda yayımlanan bir videodaki iletişim sorununu fark edecek dikkati gösteremedim. Görüntüler ortak duygumuzun dilinden uzaktı. Videoyu yayından kaldırdım. Tüm dikkatimiz afet bölgesindeki görevlerimizde. Hoş görün." ifadesine yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar