DİZİ DÜNYASI

Babamın Günahları ne zaman başlıyor?

Star Tv’nin sezona damga vurması beklenen iddialı dizisi “Babamın Günahları” için geri sayım başladı.

Babamın Günahları ne zaman başlıyor?

Aylardır merakla beklenen, Star Tv’nin sezona damgasını vuracak iddialı dramı “Babamın Günahları” için geri sayım başladı.

Abdullah Oğuz’un yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği aksiyon örgüsü ile kurgulu derin bir baba-kız hikayesi olan “Babamın Günahları” dizisi 10 Ocak Çarşamba günü ilk bölümü ile başlıyor.

Başrollerinde Kadir Doğulu ve Melisa Sözen’in yer aldığı projede ikiliye, Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Sezin Akbaşoğulları, Müjde Uzman ve Mehrnoush Esmaeilpour gibi yıldızlar ve çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi eşlik ediyor.

Konusu:

Yaşadığı onca şeyden sonra hayattan bir beklentisi kalmayan Ozan, bir yandan belaya bulaşmamaya gayret ederken, yıllar önce ayrıldığı hayatının aşkı Yeşim birdenbire karşısına çıkar ve bir kızı olduğunu söyler. Maalesef küçük kız çok hastadır, kemik iliği nakli için uygun donör bulunmazsa ölecektir. Yeşim, Ozan’dan kan örneği vermesini ister. Her ne kadar Yeşim, nişanlı olduğunu, yakında evleneceğini ve kızı Zeyno’dan uzak durmasını söylese de Ozan dayanamaz ve kızını görmeye gider. Kızıyla birlikte babalık duygusuyla da tanışan Ozan için bambaşka bir hayat başlar. Hayat ona ikinci bir şans vermiştir. Ancak geçmişin günahları peşini bırakmaz. Yıllar önce onu Yeşim’den koparan karanlık geçmişi, bir kez daha Ozan’ın başına bela olur. Ama bu sefer Ozan’ın aynı hatayı tekrar yapmaya niyeti yoktur!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar