GÜNDEM

Babam filminin fragmanı bile ağlattı...

Başrollerinde Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun, Berker Güven, Erkan Kolçak Köstendil ve Cezmi Baskın’ın yer aldığı 'Babam' ’ filminin merakla beklenen fragmanı görücüye çıktı.

Yapımını Durak Film’in, yönetmenliği Nihat Durak’ın, senaristliğini Nail Pelivan ve Nihat Durak’ın yaptığı ‘Babam’ filminin merakla beklenen fragmanı görücüye çıktı.

Başrollerinde Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun, Berker Güven, Erkan Kolçak Köstendil ve Cezmi Baskın’ın yer aldığı 'Babam' filmin önceki gün yayınlanan etkileyici fragmanı büyük beğeni topladı.

DUYGUSAL VE DRAM YÜKLÜ BİR HİKAYE

Yusuf (Çetin Tekindor) ve zihinsel engelli oğlu Arif'in (Berker Güven) duygusal ve dram dolu hikayesini konu alan filmin fragmanında, baba ve oğlun duygu yüklü sahneleri izleyenleri derinden etkiledi.

Bir türlü kabullenemediği zihinsel engelli oğluyla, eşinin ölümünün ardından baş başa kalan Yusuf'un, hayatlarına Feride'nin (Melisa Şenolsun) dahil olmasıyla değişen dünyasından ipuçlarının yer aldığı fragman merak uyandırdı. Fragmanda ayrıca zihinsel engelli Arif karakterini canlandıran Berker Güven'in başarılı performansı dikkatleri çekti.

Çekimleri Çanakkale Gelibolu'da 6 haftada gerçekleştirilen ve dram türünde yılın en iddialı yerli yapımları arasında yerini almaya hazırlanan ‘Babam’ filmi 6 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar