GÜNDEM

Azerbaycan’dan Anadolu Yayıncılar Derneği ve Gazetecilere Teşekkür Belgesi

Azerbaycan Büyükelçiliği tarafından Anadolu Yayıncılar Derneği ve katılım sağlayan Türk gazetecilere teşekkür plaketi verildi.

Azerbaycan’dan Anadolu Yayıncılar Derneği ve Gazetecilere Teşekkür Belgesi

Anadolu Yayıncılar Derneği’nin öncülüğünde Türkiye'den katılım sağlayan basın mensupları, Azerbaycan ziyaretinde Bakü ve Gence’de temaslarda bulunmuştu.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, yapılan ziyaretin oldukça faydalı olduğunu belirterek  "Biz 'tek millet, iki devlet' anlayışıyla, Azerbaycanlı kardeşlerimizle dayanışmamızı güçlendirerek sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Azerbaycan Büyükelçiliği ise Türk Basını'nın Türkiye-Azerbaycan kardeşliğine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Türkiye Cumhuriyeti’ndeki Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Hazar İbrahim de yaptığı açıklamada Azerbaycan askerinin sahada verdiği savaşın yanı sıra haklı davalarını tüm dünyaya duyurmak için medya alanında da bir savaş verdiklerini ifade ederek sözlerine şu satırları ekledi "Bu savaşımızda yanımızda durarak, gerçekleri olduğu gibi dünya kamuoyuna ulaştırdığınız için size şükranlarımızı sunarız. Türkiye-Azerbaycan kardeşliğine desteklerinizden ötürü teşekkür ederiz.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar