GÜNDEM

Ayşe Böhürler'den Yusuf Kaplan'a İstanbul Sözleşmesi çıkışı

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Yusuf Kaplan, twitter hesabından yaptığı İstanbul Sözleşmesi'nin amacının cinayetleri önlemek olmadığını, kadın cinayetlerinin işin kılıfı asıl hedefin ise sapkın eşcinsel ilişkileri meşrulaştırmak, aileyi yıkmak olduğu paylaşımına Yeni Şafak Yazarı Ayşe Böhürler de cevaben "Herhalde cinayetleri ve şiddeti önlemek için sözleşmeyle filan uğraşmayalım direkt ''kısasa kısas'' yapalım diyor!" şeklinde paylaşım yaptı.

Ayşe Böhürler'den Yusuf Kaplan'a İstanbul Sözleşmesi çıkışı

İstanbul Sözleşmesi ile ilgili tartışmalar devam ediyor.

Yenişafak Gazetesi yazarı Yusuf Kaplan da twitter hesabından yaptığı paylaşımda kadın cinayetlerine karşı olmayanın insan olamayacağını, İstanbul Sözleşmesi'nin amacının cinayetleri önlemek olmadığını, kadın cinayetlerinin işin kılıfı olduğunu belirtip paylaşımına şu satırları ekledi "Asıl hedef sapkın eşcinsel ilişkileri meşrulaştırmak, aileyi yıkmak! Aile çökerse toplum çöker. #istanbulsözleşmesiihanettir Vebaldesin Kadem!"

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ayşe Böhürler ise Yusuf Kaplan'ın paylaşımına cevaben "Madem herkes herkesin niyetini, akıbetini okuyabiliyor ve onun üzerinden vebal yüklüyor. Ben de naçizane iyiniyetle bir deneme yapayım. Herhalde cinayetleri ve şiddeti önlemek için sözleşmeyle filan uğraşmayalım direkt ''kısasa kısas'' yapalım diyor!" şeklinde paylaşım yaptı.

İşte Ayşe Böhürler'in o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar