GÜNDEM

Ayşe Böhürler'den Ebubekir Sofuoğlu'na İstanbul Sözleşmesi tepkisi

İstanbul Sözleşmesi ile ilgili açıklamalar yapılmaya devam ederken; Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu da twitter hesabından "Bu lanet sözleşme kan dökülecek gizli tuzaklarla dolu." ifadelerine yer verdi. Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ayşe Böhürler de Sofuoğlu'na cevaben "Bunlar nasıl ifadeler, siz akademisyen olarak ilgiye, fikir ayrılığına böyle mi bakıyorsunuz?" şeklinde paylaşım yaptı.

Ayşe Böhürler'den Ebubekir Sofuoğlu'na İstanbul Sözleşmesi tepkisi

İstanbul Sözleşmesi, son günlerin en çok konuşulan gündemlerinden biri. Konu ile ilgili toplumun farklı kesimlerinden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu da twitter hesabından yaptığı paylaşımda sözleşmeyi çok okuduğunu, kafa patlattığını belirterek paylaşımına şu satırları ekledi "Bu lanet sözleşme kan dökülecek gizli tuzaklarla dolu. Sözleşmenin tamamını, DİKKATLE okuduğunuzda bunu anlıyorsunuz İstanbul Sözleşmesini OKUMADIĞINIZI SİZ BİLİYORSUNUZ. Bari bu metni okuyun NASIL UYARAYIM ARTIK BİLMİYORUM BU METİN ÇOK KAN DÖKECEK"

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ayşe Böhürler de Sofuoğlu cevaben yaptığı paylaşımda "Hocam ne demek bu! Siz üniversitede sosyoloji hocasınız... Bunlar nasıl ifadeler, siz akademisyen olarak ilgiye, fikir ayrılığına böyle mi bakıyorsunuz? Makul olanı, konuşarak bir yere gelmeyi teşvik etmek yerine neden böyle yazıyorsunuz." dedi.

İşte Ayşe Böhürler'in o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum