GÜNDEM

Ayşe Böhürler ve Deniz Ülke Arıboğan'dan Abdurrahman Dilipak'a tepki

Gazeteci Ayşe Böhürler ve Akademisyen Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın Ak Parti içerisinde "AKP'liler" şeklinde tanımladığı bir gruptan söz ederek "fahişe" ifadesini kullanmasına tepki gösterdi

Ayşe Böhürler ve Deniz Ülke Arıboğan'dan Abdurrahman Dilipak'a tepki

Gazeteci Ayşe Böhürler, Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın "AKP’nin papatyaları" başlıklı yazısında Ak Parti içerisinde "AKP'liler" şeklinde tanımladığı bir gruptan söz ederek "fahişe" ifadesini kullanmasına tepki gösterdi. Yazıyı Twitter hesabından paylaşan Böhürler "Fesüphanallah! Edep yahu! Alt üst tarafı bir uluslarası sözleşme... Fahişe mi diyor... Kendi karısı, kızı, gelini aynı fikirde mi acaba? Ayıp ki ne ayıp!" dedi.

DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN'DAN BÖHÜRLER'E DESTEK

Böhürler'in bu tweetine Akademisyen Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan "Demiş..." diyerek destek verdi.

DİLİPAK: İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİN ARKASINA SAKLANMAYIN

Abdurrahman Dilipak ise Twitter hesabından "Herkes açık ve net tarafını belirlesin. Bir sözleşme ve yasanın arkasına saklanıp kimse milletin inancı ve namusuna saldırmasın. Başörtüsü zulmünden kurtulduk derken iş nereye geldi" paylaşımında bulundu.

ARIBOĞAN: SİZDEN FARKLI DÜŞÜNEN KADINLARA SALDIRAN SİZSİNİZ

Prof. Dr. Arıboğan, Dilipak'ın bu tweetine "Abdurrahman bey, yazınızda sizden farklı düşünen kadınların inancı ve namusuna “onlara fahişeler demek suretiyle ” saldıran sizsiniz maalesef. Hiç yakışıyor mu size? Yazıyı üzülerek okudum ve yakıştıramadım" diyerek cevap verdi.

DİLİPAK: BEN BENİM GİBİ DÜŞÜNMEYENLERE ÖYLE BİR İFADE KULLANMADIM

Dilipak, Arıboğan'a "Ben benim gibi düşünmeyenlere öyle bir ifade kullanmadım. yazımdaki ifade istanbul sözleşmesine destek verenlerin fuhşiyata da destek vermiş olmalarından söz ediyorum. Çünkü bu sözleşme kadın hakları gibi gösterip, Fuhşiyatı himaye ediyor" cevabını verdi.

Abdurrahman Dilipak, bir süre sonra Arıboğan'ın Böhürler'e cevaben yazdığı "Demiş..." tweetine "Bu arada uyarınız için teşekkür ederim. Ama ne olur ifadem doğru anlaşılsın.Yanlış anlaşılmaması için daha dikkatli olayım" cevabını verdi.

ABDURRAHMAN DİLİPAK'IN O YAZISI

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, 27 Temmuz tarihli "AKP’nin papatyaları" başlıklı yazısında Ak Parti içerisinde "AKP'liler" şeklinde tanımladığı bir gruptan söz etmiş ve "fahişe" ifadesi kullanmıştı.

YEŞİL SERMAYE, BU FAHİŞELERE SES YÜKSELTECEK Mİ?

AK Parti içindeki AKP’liler konuşuyor, AK Partililer susuyor. AKP’liler terfi etti zenginleşti, itibar sahibi oldular. Kaymağı onlar yiyor, parayı onlar veriyor. Camiye, okula, yurda parayı veren de onlar. Eee, parayı veren düdüğü çalıyor... AB fonları ile semirenlerin sesleri nasıl inceldi, eskiden ter kokuyorlardı, şimdi parfüm kokuyorlar. Bodrum katlarında rutubet kokan derneklerden çıkıp plazalara taşındılar.

AK Parti içindeki AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum “Yeşil Sermaye” de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim “Yeşil sermaye” davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi? Konfeksiyoncu, gıda zinciri, finans kuruluşu, ses ver Türkiye! Ne bekliyorsunuz!

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar