GÜNDEM

Aydın Doğan'ı kapıdan sokmasanız bile bacadan girer!

Hürriyet'i "...hıyanet filosunun amiral gemisi" olarak suçlayan Star Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Aydın Doğan'ın "yargıya; tepeden müdahalesinin resmi"ni yazdı...

Aydın Doğan'ı kapıdan sokmasanız bile bacadan girer!

Star gazetesi Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, 28 Şubat darbesinin gerçek bir medya darbesi olduğunu savundu ve medyanın hiç sorgulanmamış olmasına dikkat çekti...

"28 Şubat, askerlerin sadece figüran olduğu bir medya darbesidir. Ama meselenin bu kısmı hiç sorgulanmamıştır" diyen Nuh Albayrak, "...hıyanet filosunun 'amiral gemisi' Hürriyet, başından bu yana fitne ateşinin çırası olmuştur." suçlaması yaptı.

AYDIN DOĞAN BU AYIPLA HİÇBİR ZAMAN YÜZLEŞMEDİ

" 'Bağımsız yargı' diyenler nerede?" diye soran Nuh Albayrak, "Aydın Doğan bu demokrasi ayıbı ile hiçbir zaman yüzleşmedi. Üstelik bu 'Eski Türkiye' alışkanlığını, onların manşetleriyle çarpışa çarpışa gelen Erdoğan’ın döneminde de aynen sürdürdüğü ortaya çıktı" dedi.

AYDIN DOĞAN'I KAPIDAN SOKMASANIZ BİLE BACADAN GİRER

Nuh Albayrak: Aydın Doğan’ın yargıya; tepeden müdahalesinin resmidir...

"Türkiye Gazetesi’nde Batuhan Yaşar’ın yayınladığı “Skandal Mektup”, Aydın Doğan’ın; kapıdan sokmasanız bile bacadan girerek yürütmeyi ve yargıyı nasıl etkilediğinin tescilidir." diyen Nuh Albayrak, şöyle devam etti:

"Bu, sessiz kalarak geçiştirilebilecek bir olay değildir. Ve bu mektup, bağımsız yargı simsarları için de bir 'samimiyet testi' olacaktır. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ait bir suç duyurusu evrakını sallaya sallaya yargıya müdahale nutku atan Kılıçdaroğlu, nedense bu skandal mektup hakkında ağzını bile açmadı. Elbette şaşırtmadı. Yoksa asırlık atasözü yalancı çıkardı..."

'AHMETCİĞİM' YÖNTEMİYLE HANGİ TALEPLER KARŞILANDI

"Bu mektup sebebiyle hangi değişiklikler yapılmıştır, aynı 'Ahmetciğim' yöntemiyle başka hangi talepler karşılanmış ve Doğan hatırına ülke ne kadar zarara uğratılmıştır?" diye soran Nuh Albayrak, yazısını da şöyle bitirdi: "Bunların hesabı sorulmazsa daha çook 'Cambaza bak' oyunu seyrederiz."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar