GÜNDEM

Aydın Doğan'a "Berberoğlu'na sahip çık" çağrısı...

Sabah yazarı Melih Altınok, "Berberoğlu'nu Can Dündar ispiyonladı, eski çalışma arkadaşları devam ediyor bari siz yalnız bırakmayın Aydın Bey" diye yazdı...

Aydın Doğan'a "Berberoğlu'na sahip çık" çağrısı...

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasıyla ilgili Aydın Doğan'a ilginç bir çağrı yaptı...

"Berberoğlu'nu Can Dündar ispiyonladı, eski çalışma arkadaşları devam ediyor bari siz yalnız bırakmayın Aydın Bey" diyen Melih Altınok, Aydın Doğan'a Berberoğlu için eylem çağrısı yaptı...

Kılıçdaroğlu'nun "adalet yürüşüyü"nü hatırlatıp "Sizi en son 29 Ekim Resepsiyonu'nda Cumhurbaşkanı'nın elini sıkmak için depar atarken görmüştüm ama muhtemelen yollara düşemezsiniz" diyen Melih Altınok, "Fakat hiç olmazsa İhsan Eliaçık özel sunumu ve fetvaları eşliğinde parklarda yapılacak CHP iftarlarından birine katılabilirsiniz" ifadelerini kullandı...

İşte Melih Altınok'un yazısının ilgili bölümü:

AYDIN BEY BARİ SİZ DE İFTARA GELİN...

Kimi TÜSİAD gibi tali yoldan, kimi HDP gibi hendek kazmaya müsait patikalardan destekliyor Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünü...

Sosyal medyadaki FETÖ'cü ve PKK'lı "şöhretlerse" canı gönülden...

Ama dikkat ettim, Aydın Doğan'ın Hürriyet'i yeniden piyasaya sürdükleri Gandi benzetmeleri dışında pek topa girmiyor. Gelişmeleri "CHP'nin adalet yürüyüşü"mesafesinde görüyor.

İyi de Türkmenlere yardım götüren MİT TIR'larıyla ilgili istihbaratı Can Dündar'a veren Enis Berberoğlu o dönem Hürriyet yöneticisiydi.

Evet, evet, Hürriyet hafta onu eklerinin eski genel yayın yönetmeni İskender Baydar'ın çalışma arkadaşına Twitter'dan şöyle seslendiği günlerden bahsediyorum:

"Hürriyet'in manşetlerini Zaman gazetesi Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı 'ya danışarak atan Enis Berberoğlu sana da günaydın!"

Yani, Kemal Bey rol çaldı ama mesele CHP'den çok Doğan grubunun sorunu aslında...

Dolayısıyla, Berberoğlu'nu Can Dündar ispiyonladı, eski çalışma arkadaşları devam ediyor bari siz yalnız bırakmayın Aydın Bey.

Sizi en son 29 Ekim Resepsiyonu'nda Cumhurbaşkanı'nın elini sıkmak için depar atarken görmüştüm ama muhtemelen yollara düşemezsiniz.

Fakat hiç olmazsa İhsan Eliaçık özel sunumu ve fetvaları eşliğinde parklarda yapılacak CHP iftarlarından birine katılabilirsiniz.

Merak etmeyin yemekler iyidir. Muhtemelen Gezi'deki gibi mönü Divan'dandır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar