POLEMİK

Aydın Doğan mı Taha Akyol'u tutuyor, Taha Akyol mu Aydın Doğan'ı?

Salih Tuna: "Aydın Doğan tevekkeli Milliyet'i satıp onu elinde tutmadı. (Belki de 'patronunu' elinde tutan odur. Bilemiyorum. 'Kuyruk köpeği salladı,' diye de bir söz var.)"

Aydın Doğan mı Taha Akyol'u tutuyor, Taha Akyol mu Aydın Doğan'ı?

Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, "Aydın Doğan'ın kıymetlisi" ilan ettiği Hürriyet gazetesi yazarı Taha Akyol'a "haksızlık karşısında susmamaktan girip 'lidere' eleştirinin gerekliliğinden çıktığı yazısı nedeniyle fena yüklendi...

"Aydın Doğan tevekkeli Milliyet'i satıp onu elinde tutmadı" diyen Salih Tuna, "Belki de 'patronunu' elinde tutan odur. Bilemiyorum. 'Kuyruk köpeği salladı' diye de bir söz var."  diyerek imalı bir göndermede de bulundu Taha Akyol'a...

AYDIN DOĞAN'IN KIYMETLİSİNDE O YETENEK VAR

"Nibiru adlı dev bir gezegen tam Güneş tutulmasıyla 21 Ağustos'ta dünyaya çarpacak" tezini hatırlatan Salih Tuna, buna karşı yapılabilecekleri şöyle sıraladı: "Birincisi, intihar edebilirsiniz...", "İkincisi, yatıp uyuyabilirsiniz...", "Üçüncüsü, NASA yalanlıyor, deyip rahatlayabilirsiniz..."

"Aydın Doğan'ın kıymetlisi (Erdoğan'ın takıntılı muhaliflerinden farklı olarak) üç ihtimali aynı anda gerçekleştirebilir" diyerek Taha Akyol'a göndermede bulunan Salih Tuna, " Hem uyuyabilir, hem NASA'ya inanabilir, hem de intihar edebilir. Onda bu yetenek var" ifadelerini kullandı.

AYDIN DOĞAN MI ONU ELİNDE TUTUYOR YOKSA O MU AYDIN DOĞAN'I?

"Aydın Doğan mı onu kolluyor, yoksa Taha Akyol mu Aydın Doğan'ı?" sorusunu gündeme getiren Salih Tuna, "Aydın Doğan tevekkeli Milliyet'i satıp onu elinde tutmadı. (Belki de 'patronunu' elinde tutan odur. Bilemiyorum. 'Kuyruk köpeği salladı,' diye de bir söz var.)" dedi.

KANKAN İBRAHİM OKUR'U NEDEN HİÇ UYARMADIN?

Taha Akyol'un "haksızlık karşısında susmamaktan girip 'lidere' eleştirinin gerekliliğinden çıktığı" yazısını hatırlatan Salih Tuna, "Aklı sıra Erdoğan'a karşı 'içerden' isyan bayrağı açacak. Madem eleştiri şart... 'Erzurum'da doğacağım için oradaki deprem ertelenerek başka yere kaydırıldı' demeye getiren Fetullah şarlatanını 'lider' belleyen kankası (FETÖ'den tutuklu yargılanan eski HSYK başkanvekili) İbrahim Okur'u neden hiç uyarmadı?" diye sordu.

BU NASIL UTANMAZLIKTIR?!

"Cengiz Çandar'la birlikte bir televizyon programında konuk ettikleri Fetullah teröristiniyere göğe sığdıramayan bizzat kendisi olduğu için mi?" diye soran Salih Tuna, "Hem FETÖ yargısının tüm kumpaslarını 'hukukun üstünlüğü' diye yutturmaya çalış, hem de haksızlık karşısında susmamaktan bahset. Bu nasıl utanmazlıktır?!" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar