GÜNDEM

Aydın Doğan böyle veda etti

Doğan Holding'i Demirören Medya'ya satan Aydın Doğan, devir teslim töreniyle medyadan çekildi.Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Müdürü Fikret Bila da iki aile arasında gerçekleşen bu devirin, Türk medyası için çok önemli ve büyük bir olay olduğunu belirtti.

Aydın Doğan böyle veda etti

Doğan Şirketler Grubu Holding (Doğan Holding) Yönetim Kurulu'nun, medya sektöründe faaliyet gösteren şirketlerdeki paylarının, Demirören Medya Yatırımları Ticaret AŞ'ye satışının ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi.

HÜRRİYET BİNASINDA VEDA KONUŞMASI
Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Bağcılar'daki Hürriyet gazetesi binasında düzenlenen törende 40 yıl önce bir yolculuğa çıktığını belirterek, bu sürede edindiği dostlarından değil, sadece binadan ayrıldığını, ölene kadar dostluğunu devam ettireceğini söyledi.

BİNADAN SON KEZ ÇIKTI
Doğan, devir teslim töreninin ardından Hürriyet binasından ayrılarak sattığı medya grubuna veda etti.

"TÜRK MEDYASI İÇİN ÖNEMLİ OLAY"
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Müdürü Fikret Bila da iki aile arasında gerçekleşen bu devirin, Türk medyası için çok önemli ve büyük bir olay olduğunu belirterek, "Her iki aileyi de tanıyoruz, hem Türk iş dünyasının hem de Türk basınının çok köklü iki ailesi ve 60 yıldır dostlukları ve iş arkadaşlıkları olan iki büyük iş adamının liderlik ettiği iki ailedir. Dolayısıyla bu devir teslimin çalışanlarımıza, Türk basınına hayırlı olmasını diliyorum. Erdoğan Demirören ve Demirören ailesine de Hürriyet dünyasına hoş geldiniz dileklerimi iletiyorum." şeklinde konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar