GÜNDEM

Aydın Doğan ailesi ile Umre'de

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ailesi ile Umre'de...

Aydın Doğan ailesi ile Umre'de

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, önceki gün öğleden sonra eşi Sema Işıl Doğan, kızı Hanzade Doğan Boyner ve damadı Osman Boyner'le birlikte özel jetiyle Medine'ye geldi.
 
Medine'de bir gece kalan Doğan ailesine Nüans Turizm yetkilileri rehberlik etti. Doğan ailesi Medine'de Uhud Dağı, şehitlik, Kıbleteyn Mescidi, Kuba Mescidi ve Cuma Mescidi'ni ziyaret etti.

Doğan ailesi, Medine'de Türk yatırımcısı Zeki Yetim'in 'Vadi Buthan' adlı hurma bahçesini de gezdi.

Cuma namazını Mescid-i Nebevi'de kılan Doğanlar, ihrama girip Mekke'ye hareket etti. Dün akşam saatlerinde umre yapan Doğan ailesi daha sonra dinlenmeye çekildi. Aydın Doğan ve beraberindekiler bu sabah Sevr Dağı, Arafat, Mina, Müzdelife ve Nur Dağı'nı gezdi.

DEDESİ CENNET-ÜL MUALLA'DA YATIYOR

Aydın Doğan'ın yıllar önce hacca gelen ve burada vefat ederek Mekke'deki Cennet-ül Mualla'da defnedilen dedesinin kabrini de ziyaret ettiği tahmin ediliyor.

Doğan ailesinin, bu akşam Cidde'de İslam Konferansı Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nun verdiği özel yemeğe katıldığı öğrenildi.

Doğan Holding bünyesindeki Hürriyet gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ve yazar Ahmet Hakan'ın geçen yıl yaptıkları umre ziyaretleri medyada geniş yer bulmuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 4 yorum
Misafir

Bir de Enver Ören Umreye gitse nasıl olur diye düşünüyorum. İhlas Finans mağdurlarına olan borcunu ödemeden nasıl olsa devlete okul ve belediye hizmet binalarını yaptırabiliyor. Oldu olacak, kırıldı nacak bari bir de umreye gitsin bari.

0 0 cevapla
Misafir

Dedenin Mekke'de, Cennet-ül Mualla'da medfun olması torununun tv kanallarında namaz kılanları suçluymuş gibi gösteren Dündarlara enkırmenlik görevi verilmesini engellemiyormuş demek ki. Her koyun kendi bacağından asılır. Dede kendi hesabını, torun kendi hesabını verir...

0 0 cevapla
Misafir

akp iktidarına biat etmediği için ticari varliğı yok edilmek estenen Aydın Doğan'ın uğradığı bu haksızlıktan alnının akıyla çıkacağına inanıyorum. Benim dikkatimi çeken bir başka yönünü kamuoyu ile paylaşmak istiyorum: Doğan ailesi bunca zenginliğine rağmen sosyete çevrelerinde hiç gören var mı?Gösterişten uzak duran bu aile umre ziyaretini de sessiz sedasız gerçekleştirmiş.Allah kabul etsin.Bence en büyük zenginlikleri bu asaletleridir.Helal olsun.

0 0 cevapla
Misafir

Hayırdır inşallah...

0 0 cevapla
Close menu