TELEVİZYON

AYD'den Akit TV'ye başsağlığı mesajı

Anadolu Yayıncılar Derneği, koronavirüs nedeniyle annesiyle birlikte vefat eden Akit TV sunucusu Süleyman Usta ile ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.

AYD'den Akit TV'ye başsağlığı mesajı

Türkiye koronavirüsle mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Bu süreçte ülkemizde ve tüm dünyada ciddi can kayıpları yaşanıyor.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan Akit Tv program yapımcısı Süleyman Usta’nın vefatı dolayısı ile bir taziye açıklamasında bulundu.
Süleyman Usta, Akit TV’de Sümenaltı ve Haber Analiz gibi programlara imza atmıştı.

Burhan, "Bu süreçte medya mensupları da görevlerini yapmaya çalışmaktadır. Görev başında bulunan risk altındaki tüm meslektaşlarımıza kolaylıklar diliyorum" dedi.

Sinan Burhan, “Son olarak koronavirüsü nedeniyle Akit TV program yapımcısı ve sunucu Süleyman Usta ile annesi Nurhayat Usta’nın 4 saat arayla hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Meslektaşımız Akit TV program sunucusu Süleyman Usta ve annesi başta olmak üzere, dünyanın başına bela olan Koronavirüs salgınında hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz.” Açıklamasını yaptı.
AYD Başkanı, Salgınla mücadelede görev alan tüm sağlık personeline güvenlik mensuplarına, hayatın idamesinde görev alan, üreten, toplum yaşamına katkı veren tüm çalışanlara kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar