GÜNDEM

AYD : Twitter’ı kınıyoruz. Soylu'ya Anadolu medyasının kapısı açık……

AYD Başkanı Sinan Burhan Twitter'ın İçişleri Bakanı Soylu'nun hesabını kısıtladığını belirterek Süleyman Soylu'ya Anadolu medyasının kapısı açık dedi.

AYD : Twitter’ı kınıyoruz. Soylu'ya Anadolu medyasının kapısı açık……

Süleyman Soylu Bey’in Boğaziçi Üniversitesinde LGBT bireyleri Kutsal Mekanımız Kabe’ye hakaret etmişlerdir. Bu hakaret gerek uluslararası hukuk gerekse bizim hukukumuz bakımından suçtur. Toplum vicdanını yaralamıştır. Bu çirkin tavra karşı İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun açıklamaları twitter tarafından kısıtlanmıştır. Bu tutum ortaya koymuştur kimilli ve yerli hesaplar her an askıya alınabilir. Sansür edilebilir. Ülkemizi teröre ve kaosa teslim etmeye çalışanlar uluslararası bu networklerin sayesinde bu amaçlarına ulaşmayı deneyebilirler. Bu durum bir milli güvenlik sorunudur.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan :” Anadolu medyası olarak sayın Soyluya kapımız açık. Söyleyeceği ne varsa buyursun gelsin. Anadolu televizyonlarında gazetelerinde konuşsun. Bizler kuvayi milliye ruhuyla mücadele ediyoruz etmeye de devam edeceğiz. Twitter’ın bu kararına üyemiz bulunan 320 yerel medya adına kınıyoruz.” Diye konuştu.

Sinan BURHAN

ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ BAŞKANI

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar