GÜNCEL

AYD gazetecilerinden uyuşturucu ile mücadele sempozyumu

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) birçok gazetecinin katılımı ile uyuşturucu ile mücadele sempozyumu düzenliyor.

AYD gazetecilerinden uyuşturucu ile mücadele sempozyumu

Anadolu Yayıncılar Derneği Gazetecileri Mardinde buluşturuyor. Ünlü gazeteciler Mardinde uyuşturucu ile mücadelede medyanın rolünü anlatacaklar.

18 Temmuz Cumartesi Günü Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlük Binası Konfeerans Salonu'nda Saat 15:00'te Artan Uyuşturucu kullanımına dikkat çekmek için düzenlenecek programa; Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Kanal 24 Ankara Temsilcisi Melik Yiğiter, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, Akit Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, ATV-A haber Genel Koordinatörü Fatih Atik, Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Abdulkadir Üründü, konuşmacı olarak katılacak. Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ile Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcosar'ın birer konuşma yapması planlanan konferans yerel ve ulusal kanalardan da canlı yayınlanacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AYD Başkanı Sinan Burhan”Gazeteci dostlarda Mardin’de olacağız uyuşturucuyla mücadelede medyaya düşen görevleri anlatacağız bize bu konuda destek veren içişleri bakanlığımıza teşekkür ediyorum “dedi

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar