GÜNDEM

Ayçiçek Yağında İndirim Arayanlar Buraya! 4 Litre Kırlangıç Ayçiçek Yağının Fiyatı 53 TL Düştü!

Ayçiçek yağındaki güncel indirimler müşterinin dikkatini çekti. 4 litre Kırlangıç Ayçiçek Yağı bile 53 TL düştü. Bu indirim sonrasında hangi marketlerde indirim yapılıyor? İşte sıvıyağ güncel fiyat listesi ve marketlerde yapılan indirimler...

Ayçiçek Yağında İndirim Arayanlar Buraya! 4 Litre Kırlangıç Ayçiçek Yağının Fiyatı 53 TL Düştü!

Marketlerde yapılan ayçiçek yağı kampanyalarında yeni bir dönem yaşanıyor. Çünkü fiyatların iyice düştüğü belirtildi. Sıvıyağ satın alacaklar için müjdeli haber verildi. 1, 2, 4 ve 5 litrelik ayçiçek yağı ürünleri güncel olarak kaç TL'ye satılıyor? Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Ayçiçek Yağında İndirim Var!

4 litre Kırlangıç ayçiçek yağının fiyatında yaklaşık 50 TL'lik indirim yapıldı. Bu indirimin yanı sıra diğer ayçiçek yağı markalarında da fiyat düşüşü yaşandığı belirtiliyor. Eğer bu ay içerisinde sıvıyağ satın alacaksanız sizler de kampanyayı değerlendirebilirsiniz. Yüksek orandaki indirim büyük ilgi ile karşılaştı.

Sıvıyağa Zam Gelecek mi?

Sıvıyağ için genel olarak beklenti indirim yönünde. Ayçiçek yağındaki bolluktan ötürü market raflarına en kısa sürede indirim yansımasının beklendiği belirtiliyor. Dolayısıyla bu bilgiye göre hareket edecek olursak fiyatların gidişatı bu şekilde gerçekleşecek. Raflardaki indirim için %15 tahminin bulunulmuştu. Uzmanlar bu açıklamayı yapsa da yakın zaman sonra fiyatların düşüp düşmeyeceği anlaşılacak. Mevcut enflasyon ve diğer etkenlerin de fiyatlara etki edeceği hatırlatılıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar