GÜNDEM

Ayçiçek Yağında Fiyatlar Düştü: Migros 5 Nisan'a Kadar İndirim Tarihi Verdi!

Ayçiçek yağını daha önce bu kadar ucuza almamış olabilirsiniz. 2023 yılında sıvıyağ fiyatını düşüren kampanya duyuruldu. Artık ayçiçek yağı ihtiyacınızı Migros'tan karşılayacaksınız. 5 Nisan 2023 tarihine kadar elinizi çabuk tutun.

Ayçiçek Yağında Fiyatlar Düştü: Migros 5 Nisan'a Kadar İndirim Tarihi Verdi!

5 litrelik ayçiçek yağının düştüğü yeni fiyatı duyunca siz de şaşıracaksınız. Migros, önemli bir kampanyaya imzasını attı. Son zamanlarda sıvıyağdaki fiyatlar daha fazla dikkat çekiyor. Çünkü iki yılda inanılmaz ölçüde zamlandı. Hal böyle olunca temel gıda ürünlerinden biri olan ayçiçek yağının fiyatı daha fazla gündemde kaldı. Migros market ise yeni kampanyası ile adından söz ettiriyor.

Migros Ayçiçek Yağı Fiyatını Düşürdü!

Migros'ta ayçiçek yağının fiyatı iyice düştü. 5 litrelik Komili Ayçiçek yağı 139,90 TL'ye satışa sunulacak. Bu gelişme sonrasında sıvıyağ satın alma planı olan müşteriler, tercihlerini Migros'tan yana kullanmaya başladı.

Kampanya 5 Nisan'a Kadar Sürecek!

Ayçiçek yağındaki indirim kampanyasının 5 Nisan 2023 tarihine kadar süreceği belirtiliyor. Eğer sizler de kampanyadan faydalanmak isterseniz bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. 5 litrelik ayçiçek yağındaki indirimin sona ermesine iki hafta kadar süre kaldı. Aşağıda, Migros'un resmi açıklaması yer almaktadır:
”5 Nisan tarihine kadar Komili Ayçiçek Yağı (5 L) 139,90 TL’ye Migros mağazaları ve Migros uygulamasında!”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar