GÜNDEM

Ayçiçek Yağında Büyük Kampanya Var! 5 Litre Ayçiçek Yağı 135 TL'den Satılacak!

Ayçiçek yağındaki fiyatlar iyice düştü. Mart ayı sonuna kadar geçerli 5 litre ayçiçek yağı sadece 135 TL'den satılacak. Peki hangi market böylesine önemli bir indirim yaptı? İşte sıvıyağdaki indirime dair detaylar...

Ayçiçek Yağında Büyük Kampanya Var! 5 Litre Ayçiçek Yağı 135 TL'den Satılacak!

Ayçiçek yağı ürünlerinde büyük indirim sizi bekliyor. Tarım Kredi marketleri, gıda ürünlerinde fiyatları düşürdü. Üstelik vatandaşın sıklıkla talep ettiği ayçiçek yağında da indirime gitti. Rekor fiyatlara ulaşan sıvıyağında fiyat indiriminde bulunması sevindirdi. 5 litrelik ayçiçek yağı kaç TL'ye düştü?

5 Litresi 135 TL Oldu!

Ayçiçek yağının 5 litrelik dar ağızlı pet şişede 135 TL'ye satılacağı ortaya çıktı. Bu kampanyanın süre ile sınırlı olduğunu vurgulayalım. Yeni bir fiyat artışı gelmeden stok yapmak isteyenler veya ürüne ihtiyaç duyanlar elini çabuk tutmalı. Kar amacı gütmeden yapılan satışlardan sizler de faydalanabilirsiniz.

29 Mart'ta Kampanya Bitecek!

Ucuz fiyatlı ayçiçek yağında son gün 29 Mart 2023 olarak belirlendi. Bu tarihten sonra ürüne yeni zam gelme ihtimali bulunuyor. Öte yandan güncel kampanyaları değerlendirebilmeniz adına sizler de Tarım Kredi kooperatiflerinin resmi internet sitesine göz atabilirsiniz. Haber sitemizde markete ait aktüel ürünler kataloğu da mevcuttur.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar