GÜNDEM

Ayçiçek Yağı Satın Alacaklar Dikkat: Fiyatta %15 İndirim Yapıldı! Temel Gıda Ürünlerinde Fiyatlar Düşüyor!

Ayçiçek yağındaki fırsatlar bitmek bilmiyor. Sıvıyağ satın alacaklar bu indirimi kaçırmamalı. 5 litrelik ayçiek yağında son durum nedir? %15 indirimle birlikte fiyatlar iyice düştü. İşte son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Ayçiçek Yağı Satın Alacaklar Dikkat: Fiyatta %15 İndirim Yapıldı! Temel Gıda Ürünlerinde Fiyatlar Düşüyor!

Ayçiçek yağı satın alımı konusunda marketlerin duyurduğu kampanyalar dikkat çekiyor. Pek çok market, uygun fiyattan sıvıyağ satmanın derdine düştü. Üstelik müşterilerin daha düşük fiyata satın alabilmesi adına da büyük çaba sarf etmekteler. Peki ya güncel olarak ayçiçek yağı kaç TL'ye satılmakta? 5 litrelik pet şişe ayçiçek yağında büyük indirim var. Detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü

Ayçiçek yağı fiyatları ciddi oranda düştü. Bu gelişmenin hemen ardından güncel fiyat listesi de ortaya çıktı. Orkide Ayçiçek Yağı Pet 5 litresi 149 TL'den satılacak. Normal fiyatının ise 176,99 TL olduğu biliniyor. Bu da demek oluyor ki %15'lik indirim uygulandı. Kampanyanın son tarihi ise merak edildi. Çünkü Şubat ayından sonra sıvıyağa zam gelir mi bilinmiyor.

Mart Ayında Zamlanabilir

Temel gıda ürünlerine Mart ayında yeni zam gelebileceği belirtildi. Bu gelişmenin hemen ardından yapılan indirimin de geri alınabileceği ve zamlı şekilde satışa sunulabileceği iddia ediliyor. Ancak enflasyon ve çeşitli etkenlere bağlı olduğundan ötürü henüz net bir gelişme yaşanmadı. Onur Market'te bulunan ayçiçek yağı indirimi için sizler de markete uğrayabilirsiniz. Diğer ürünlerin de uygun fiyattan satışa sunulduğu belirtilmekte.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar