GÜNDEM

Ayçiçek Yağı Hangi Marketlerde Daha Ucuz! Sıvıyağda Fiyatlar Düştükçe Düştü!

Ayçiçek yağı fiyatlarında yeni bir indirim yapıldı. Marketteki fiyatı görenler koşa koşa satın almaya gidiyor. Ayçiçek yağındak güncel gelişmelerle birlikte fiyat listesini paylaşıyoruz. Şubat ayındaki fırsat kaçmadan sıvıyağ satın almayı unutmayın.

Ayçiçek Yağı Hangi Marketlerde Daha Ucuz! Sıvıyağda Fiyatlar Düştükçe Düştü!

Ayçiçek yağı satın alma planınız var ise son kampanyayı sizlerle paylaşalım. Marketten gelen haber neticesinde ayçiçek yağıyla ilgili nasıl bir bilgi elde edildi? 1 litrelik ürünlerin yanı sıra 5 litreye kadar önemli indirimler yapıldı. Üstelik litre arttıkça indirim miktarı da ona göre artış gösteriyor. Bunu da göz önünde bulunduran vatandaşlar, satın alırken litrenin fazla olmasına dikkat edebiliyor. Listede bulunan ürünleri inceleyerek sizler de markete dair güncel fiyat listesine göz atabilirsiniz.

Ayçiçek Yağı İndirimleri Güncel Fiyatlar

ŞOK marketlerdeki ayçiçek yağındaki indirimlere ilişkin merak edilenler aktarıldı. Öte yandan marketteki fırsatları görenler gözlerine inanamıyor. Detayları sizlerle tek tek paylaşıyoruz. İndirimli ayçiçek yağlarını ise aktif olarak marketten satın alabilirsiniz. ŞOK'un bu indirimleri hangi tarihe kadar sürdüreceği tam olarak belirtilmese de kampanya sona erdiğinde daha yüksek fiyatlar üzerinden satış yapılabilir.

37,50. Evin Ayçiçek Yağı 1lt.
69,75. Evin Ayçiçek Yağı 2 lt.
169,95. Evin Mısır Yağı Pet 5 Lt.
93,00. Lio Riviera Zeytinyağı 1 Lt.
179,00. Lio Riviera Zeytinyağı 2 Lt.
99,00. Lio Naturel Sızma Zeytinyağı 1 Lt.
195,00. Lio Sızma Zeytinyağı 2lt.
123,90. Komili Riviera Zeytinyağı 1 Lt.
144,50. Evin Ayçiçek Yağı Pet 5 Lt.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar