GÜNDEM

Ayçiçek Yağı Bundan Daha Ucuz Olamaz! 5 Litre Ayçiçek Yağı Alacaksanız Burayı Tercih Edin!

Ayçiçek yağındaki son dakika gelişmesiyle birlikte önemli bir indirim yapıldı. 5 litrelik ayçiçek yağı düştükçe düştü. Sıvıyağ satın alacakların bu fırsatı kaçırmaması gerekiyor. Ayçiçek yağında indirim var mı? Ayçiçek yağı kaç TL oldu?

Ayçiçek Yağı Bundan Daha Ucuz Olamaz! 5 Litre Ayçiçek Yağı Alacaksanız Burayı Tercih Edin!

Ayçiçek yağındaki indirim ile birlikte pek çok vatandaşın marka tercihi de değişiyor. Çünkü fiyatı oldukça uygun olan TMO ayçiçek yağı, şu sıralar gündemde. Marketteki diğer ürünlere göre çok daha ucuz olduğu belirtilen ayçiçek yağında fiyatların nasıl düştüğü merak edildi. Üstelik bu ürünün nasıl temin edileceği de soruluyor.

Son Yıllarda Ciddi Oranda Zamlandı!

Ayçiçek yağı, son yıllarda ciddi oranda zamlanarak dikkatleri üzerine çekti. Bu nedenle sıvıyağ satın alımı yapacak olanların dikkat etmesi gereken şeylerden biri de marka ve fiyat performans ürünü olması. Eğer 5 litrelik bir ürün alıyorsanız fiyatının diğer markalara göre daha uygun olmasını beklersiniz. Üstelik satılan ürünün zincir marketlerde de yer alması ayrı güven verir.

TMO 5 Litresi 135 TL'ye Düştü!

TMO'nun 5 litrelik ayçiçek yağı 135 TL'den satılmakta. Böylelikle internet üzerinden de verebileceğiniz sipariş neticesinde ayçiçek yağını satın alabilirsiniz. Önümüzdeki haftalarda sıvıyağa yeni bir indirim gelir mi bilinmiyor ancak detaylara bakıldığında sıvıyağın bir şekilde fiyatında değişiklik meydana gelebilir. Vergilerde bir oynama olmasa da enflasyonla bağlantılı şekilde ayçiçek yağında zam veya indirim beklenebilir. Şu anki koşullara baktığımızda ayçiçek yağının 135 TL'ye satılması gayet iyi denilebilir. Çünkü ortalamla fiyat bandının 150 TL'den başladığı biliniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum