GÜNDEM

Ayça Ayşin Turan "Meryem" için stüdyoya girdi

Meryem dizisinin yıldızı Ayça Ayşin Turan, sevilen yapımın müziklerinde imzası olan Kıraç’la beraber stüdyoya girdi

Ayça Ayşin Turan "Meryem" için stüdyoya girdi

Yapımcılığını TMC’nin üstlendiği, başrollerini Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş’ın paylaştığı “Meryem”, her çarşamba reytingleri sallıyor.

Bu arada sevilen diziden bir de sürpriz geldi. Genç oyuncu Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz günlerde dizinin müziklerinde imzası olan Kıraç’la beraber stüdyoya girdi. Dizide kullanılacak bir şarkıda düet yapan ikili, stüdyoda çekilen fotoğraflarını da sosyal medyada paylaştı.

Kıraç’ın stüdyosunda gerçekleşen kayıtlarla ilgili detay verilmezken, ünlü müzisyen performansını çok beğendiği Turan ile yeni müzikal işbirliklerinin olabileceği sinyalini verdi, “Yakında sürprizlerimiz olabilir” dedi. Turan ise bu sürpriz hakkında şöyle konuştu: “Sahne ile tanışmama müzik aşkım sebep olmuştu. O zamanlar içimde yaşattığım oyuncudan habersizdim. Oyuncu Ayça, müzik âşığı Ayça’ya fark atıp geçti ama belli ki halen içimde bu sevgi devam ediyor. ‘Meryem’ beni Kıraç ile buluşturdu. Onunla birlikte bir şarkı söyledik ‘Meryem’ için. Sevdiğim bir sanatçıyla özel bir anı olacak benim için. Heyecan verici ve de keyifli.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar