GÜNDEM

Ay Bitmeden Borçlarınız bitsin! Bu Kampanya ile Borçlar Kapanıyor!

Son zamanların en önemli kredi kampanyası, vatandaşların gündemine flaş haber etkisi ile sunuldu.

Ay Bitmeden Borçlarınız bitsin! Bu Kampanya ile Borçlar Kapanıyor!

Buna göre son aylar içerisinde vatandaşların yaşadığı ekonomik kriz hiç olmadığı kadar artış göstererek. Dolayısıyla satın alım gücünün oldukça düşük olduğu bugünlerde insanların nakit ihtiyaçları hiç olmadığı kadar yükselmektedir.

Özellikle satın alma gücünün düşmesi ile beraber, yapılan zamların da yetersiz kalması, aynı zamanda temel ihtiyaç maddeleri üzerindeki artan maliyet kalemleri, vatandaşının sürekli olarak nakit açığı vermesine neden olmakla beraber nakit ihtiyaçlarına yönelik de büyük bir ihtiyaç meydana gelmiştir.

Durum böyle olunca özellikle özel bankalar tarafından geliştirilen bazı kredi kampanyaları ve nakit ödeme fırsatları, ihtiyaç duyduğu desteği kendilerine verebilmektedir.

Bahse konu olan bütün bu durumlara karşılık ise garanti bankası ve yapı kredi bankası tarafından geliştirilmiş önemli bir borç kapatma kredisi gündemde son dakika etkisi yarattı.

Özellikle 100.000 TL tutacak göze çarpan bir sınır olmakla beraber vatandaşların diğer bankalara ya da kredi kartı borçlarına olan yüklü miktardaki toplu borçlarını, tek bir kalem altında toplamalarına imkan tanıyarak, bu şekilde vatandaşların tek bir yeri borçlanmalarını sağlamaktadır.

100.000 TL tutarında kadar olan limitlerde bankalar üzerinden işlem yapmak istiyorsanız o halde bankaların mobil uygulamasına ya da internet bankacılığına giriş yaparak buradaki gerekli başvuru süreçlerini izleyebilirsiniz.

Dilerseniz 24 aylık bir vade ya da taksit seçeneklerini kullanarak geri ödeme fırsatlarında da en uygun bütçeler ile hareket edebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar