KULİS

ATV'ye tazminat şoku!

ATV'nin "Kahvaltı Haberleri"ni sunarken söyledikleri yüzünden işinden tazminatsız gönderilen Hilal Ergenekon, kanala kaçtığı açtığı hukuk savaşını kazandı.

ATV'ye tazminat şoku!

ATV'de "Kahvaltı Haberleri"ni sunarken yayında söyledikleri yüzünden işinden tazminatsız gönderilen Hilal Ergenekon, kanala kaçtığı açtığı hukuk savaşını kazandı.

İşten gönderilirken hak edişlerini ve tazminatını almadan gönderilen Hilal Ergenekon'un açtığı davada mahkeme ünlü spikeri haklı buldu.

İŞE İADE İSTEMİYOR!

ATV'ye karşı açtığı davayı kazanan Hilal Ergenekon, işe iade davası açmadığını ve sadece gönderildiğinde alması gereken tazminatları alacağını söyledi.

Hilal Ergenekon, hukuk zaferini mahkeme sonrası paylaştığı bu fotoğrafla kutladı.

Deneme

Ergenekon, şu sıralarda +1'de "Hilal'le Artı Muhabbet" programını sunuyor.

NE OLMUŞTU?

ATV'de Kahvaltı Haberleri'ni sunan Hilal Ergenekon ve İbrahim Güneş,  programda yaptıklarıı "çay" ve "maaş" diyalogu yüzünden tazminatısız bire şekilde kovulmuştu.

BENİM MAAŞIM AZ AMA HİLAL'İNKİ..

Ergenekon'un Güneş'e "Bugün çayları İbrahim ısmarladı sayın seyirciler. Başta şaşırdık ama İbrahim'in maaşı yatmış. Onun için hepimize o ısmarlıyor çayları... Ama rejidekilere ısmarlamamışsın" demesi üzerine Güneş "Benim maaşım birkaç asgari ücret tutuyor. Hilal'inkini ise denkleştirememişler onunki yatmamış" diye yanıt vermişti.

Hilal Ergenekon ile İbrahim Güneş bu diyalogun ardından programa veda etmek zorunda kalmışlar,  bir gün sonra da kanal yönetimi iki ismin kanalla ilişiklerini kesme kararı almıştı.

Hilal Ergenekon ve İbrahim Güneş'in bu diyalogla "kurumu küçük düşürdükleri" gerekçesiyle 17. madde kapsamında tazminatsız olarak ilişikleri kesilmişti.

ÇOK OKUNANLAR